Λόβρεν: “Παλεύαμε εναντίον 11 και ίσως ενός ακόμα ανθρώπου”

PAOKDAY
Ανάγνωση 2'

Ο Ντέγιαν Λόβρεν εμφανίστηκε εμφανώς ικανοποιημένος μετά το 2-1 του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού, μοιράζοντας απλόχερα συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του για την προσπάθεια και την αντίδραση που έδειξαν στον αγώνα. Την ίδια στιγμή, δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου,

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Aναλυτικά τα όσα είπε: 

Για το αν η νίκη που πανηγύρισε περισσότερο από ποτέ στον ΠΑΟΚ: «Θα είναι στις πέντε καλύτερες της καριέρας μου. Θα την θυμάμαι για πάντα. Σήμερα ήταν ένα ειδικό παιχνίδι με πολύ πάθος. Παλεύαμε εναντίον 11 και ίσως ενός ακόμα ανθρώπου, αλλά παίξαμε σαν άνδρες. Καταθέσαμε την ψυχή μας και πήραμε μια σημαντική νίκη».

Για την νίκη: «Ο Λεβαδειακός είναι μια πολύ καλή ομάδα. Αυτό που μέτρησε στο τέλος ήταν ο χαρακτήρας μας. Δεν αμφιβάλλαμε ποτέ ότι θα πάρουμε την νίκη».

Για το αν το σημερινό παιχνίδι κρίνει την συνέχεια της σεζόν: «Σίγουρα! Χάσαμε στο κύπελλο με 4-1 και γι’ αυτό δείξαμε σήμερα τον πραγματικό εαυτό μας. Όμως έχουμε πάρα πολλά παιχνίδια μπροστά μας».

Για τον Οζντόεφ: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν και τα γκολ που έχει σκοράρει. Έβαλε τα γκολ και βγήκε αλλαγή!».

Για τους στόχους του νέου έτους: «Έχουμε πολλά παιχνίδια. Δεν κάνουμε μεγάλα σχέδια. Θέλουμε να είμαστε στην κορυφή. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας για την στήριξη τους».

Για τα επερχόμενα ντέρμπι με τον Άρη: «Όλοι ξέρουν την σημασία αυτών των παιχνιδιών. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο