Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Σιμόν Μπάνζα

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται πλέον ο Σιμόν Μπάνζα, καθώς ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία για την απόκτηση του 30χρονου επιθετικού.

Ο ποδοσφαιριστής ταξίδεψε από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με ενδιάμεσο σταθμό την Κωνσταντινούπολη, και έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής (11/9) στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Η παρουσία του στη Θεσσαλονίκη σηματοδοτεί ουσιαστικά την αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Ο Μπάνζα θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και, εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, θα ακολουθήσουν οι υπογραφές.

Η συμφωνία αφορά μονοετή δανεισμό του παίκτη στον Δικέφαλο, ενώ ο ΠΑΟΚ διατηρεί το δικαίωμα να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή, μέσω οψιόν αγοράς ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο