Φαίνεται πως η κόντρα που είχε μεσοβδόμαδα ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ με οπαδούς του ΠΑΟΚ λειτούργησε ευεργετικά για εκείνον. Ο Ολλανδός πείσμωσε, ήταν πιο κινητικός και έδωσε και το προβάδισμα στον Δικέφαλο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος.
Αυτό ήταν και το πέμπτο τέρμα του 32χρονου μέσου στη φετινή σεζόν και το 25ο συνολικά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Για να βρούμε την τελευταία φορά που είχε σκοράρει πρέπει να γυρίσουμε το χρόνο πίσω στις αρχές του 2020, όπου και πάλι αντίπαλος ήταν ο ΟΦΗ.
Οι «ασπρόμαυροι» είχαν ταξιδέψει στο Ηράκλειο για τη φάση των «16» του Κυπέλλου και στο 32ο λεπτό του παιχνιδιού ο Μίσιτς έκανε μια παράλληλη μπαλιά από τα δεξιά και ο Ολλανδός την βρήκε στην κίνηση και την έστειλε με τη μια στα δίχτυα.
metrosports.gr


