Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μήνυμα του Λίνο στον Ματος

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Αλβες Λίνο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό instagram φρόντισε να  αποχαιρετήσει τον συμπατριώτη του Λεο Ματος με ένα ιδιαίτερο μήνυμα.

Αναλυτικά τα όσα έγαψε:

«Είναι πολύ στενάχωρο να λες αντίο στην οικογένεια, Λέο Μάτος. Ειδικά όταν είναι γνωστό πως ήσουν ανταγωνιστικός και αφοσιωμένος. Αλλά φεύγεις με το κεφάλι ψηλά γιατί πάντα έδινες το 100%»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οριστικό: Στη Νέα Σμύρνη ο τελικός League Cup

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Οριστικά στη Νέα Σμύρνη, στο «Α. Βαρίκας», θα διεξαχθεί ο τελικός του League Cup ΠΑΟΚ–Ολυμπιακός, όπως επιβεβαίωσε η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ, βάζοντας τέλος στο παρατεταμένο αλαλούμ με την ΕΣΑΠ και τον Παντελή Ταρνατόρο σχετικά με την έδρα.

Η απόφαση επαναφέρει τον αρχικό προγραμματισμό του καλοκαιριού, ενώ για την παρουσία στο γήπεδο θεσπίστηκε αυστηρό πλαίσιο: δέκα εκπρόσωποι από κάθε ομάδα, μέλη των διοικήσεων των ερασιτεχνικών σωματείων και των ΤΑΑ, καθώς και δύο διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι ανά σύλλογο, ώστε να διασφαλιστεί πλήρης ομαλότητα και ισορροπία.

Περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Mέρος της προπόνησης ο Κωσταντέλιας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Το πρώτο μέρος του ντουέτου αγώνων κόντρα στον Άρη ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (03.12) στο Χαριλάου. Ο ΠΑΟΚ, αν και ανώτερος, πήρε μόνο έναν βαθμό και πλέον προετοιμάζεται για τη μάχη της Τούμπας την Κυριακή. Η προετοιμασία ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης (04.12) στη Νέα Μεσημβρία.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και στην πισίνα. Οι υπόλοιποι έβγαλαν ένα πρόγραμμα που περιελάμβανε, προθέρμανση, κατοχή, δουλειά στο τακτικό κομμάτι, με έμφαση στην επίθεση και στο φινάλε οικογενειακό δίτερμα.

Ο Δημήτρης Πέλκας υποβλήθηκε σε θεραπεία, ενώ ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έκανε μέρος της κανονικής προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά.

Την Παρασκευή (05.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00.

paokbc.gr

Περισσότερα

Διαβάστε Ακόμη