Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τακτική ενόψει Ισπανίας

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ξεκίνησε την Κυριακή (25.10) την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στη Γρανάδα για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League.

Η προπόνηση της Κυριακής ξεκίνησε με δουλειά στη φυσική κατάσταση μέσα από δρομικές ασκήσεις και ανοίγματα. Στη συνέχεια ακολούθησαν μαθήματα τακτικής με ασκήσεις και δίτερμα.

Ο Χοσέ Κρέσπο έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, ενώ μέρος αυτού ακολούθησε κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί , που στη συνέχεια έκανε ατομικό.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες ήταν καθαρές. Ο Πολωνός ωστόσο νιώθει ενοχλήσεις γι’ αυτό έκανε θεραπεία και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά.

Τη Δευτέρα (26.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οριστικό: Στη Νέα Σμύρνη ο τελικός League Cup

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Οριστικά στη Νέα Σμύρνη, στο «Α. Βαρίκας», θα διεξαχθεί ο τελικός του League Cup ΠΑΟΚ–Ολυμπιακός, όπως επιβεβαίωσε η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ, βάζοντας τέλος στο παρατεταμένο αλαλούμ με την ΕΣΑΠ και τον Παντελή Ταρνατόρο σχετικά με την έδρα.

Η απόφαση επαναφέρει τον αρχικό προγραμματισμό του καλοκαιριού, ενώ για την παρουσία στο γήπεδο θεσπίστηκε αυστηρό πλαίσιο: δέκα εκπρόσωποι από κάθε ομάδα, μέλη των διοικήσεων των ερασιτεχνικών σωματείων και των ΤΑΑ, καθώς και δύο διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι ανά σύλλογο, ώστε να διασφαλιστεί πλήρης ομαλότητα και ισορροπία.

Περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Mέρος της προπόνησης ο Κωσταντέλιας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Το πρώτο μέρος του ντουέτου αγώνων κόντρα στον Άρη ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (03.12) στο Χαριλάου. Ο ΠΑΟΚ, αν και ανώτερος, πήρε μόνο έναν βαθμό και πλέον προετοιμάζεται για τη μάχη της Τούμπας την Κυριακή. Η προετοιμασία ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης (04.12) στη Νέα Μεσημβρία.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και στην πισίνα. Οι υπόλοιποι έβγαλαν ένα πρόγραμμα που περιελάμβανε, προθέρμανση, κατοχή, δουλειά στο τακτικό κομμάτι, με έμφαση στην επίθεση και στο φινάλε οικογενειακό δίτερμα.

Ο Δημήτρης Πέλκας υποβλήθηκε σε θεραπεία, ενώ ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έκανε μέρος της κανονικής προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά.

Την Παρασκευή (05.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00.

paokbc.gr

Περισσότερα

Διαβάστε Ακόμη