Τα εκατό είναι κοντά…

PAOKDAY
Ανάγνωση 2'

Ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας , ο σύλλογος που δεν έχει κάνει οπαδούς από τα τρόπαια, τα κύπελλα η τα πρωταθλήματα αλλά από τους ίδιους τους οπαδούς, ένας σύλλογος που δεν είναι απλά σύλλογος αλλά οικογένεια , μια οικογένεια που αριθμεί εκατομμύρια οπαδούς σε ολόκληρο τον κόσμο αυτός ο σύλλογος , αυτή η οικογένεια σήμερα έχει γενέθλια και σήμερα κλείνει τα 94 χρόνια!

 

Ήταν αν θυμάμαι καλά το 1991 που ο δικέφαλος του Βορρά έφερε το πρώτο Ευρωπαικό τρόπαιο στην Ελλάδα ( και η Α.Ε.Κ πήρε τρόπαιο το 1968 αλλά παίζοντας εντός Ελλάδας) παίζοντας στον τελικό της Γενεύης κόντρα στην Σαραγόσα!

Η ομάδα εκείνη του Βεζυρτζή του Μπάνε του Μπάρλοου του Σταυρόπουλου γέννησε πολλά παοκτσάκια βλέποντας μια ομάδα να παίζει για το τρόπαιο και για τον λαό της που είχε κατακλείσει το κλειστό γήπεδο της Γενεύης (“Πατινουάρ ντε Βερνέ”)

Ο λαός του Π.Α.Ο.Κ απέδειξε ακόμα μια φορά πως αυτός ο σύλλογος δεν είναι ένας απλός σύλλογος αλλά μια τεράστια οικογένεια!

Θα μπορούσα να γράψω πολλές ιστορίες για την αγαπημένη μου ομάδα με τα ασπρόμαυρα και τον δικέφαλο στο στήθος αλλά δεν θα σας κουράσω με ιστορίες που οι περισσότεροι ήδη ξέρετε!

Ο Π.Α.Ο.Κ δεν είναι μόνο μπάσκετ η μόνο ποδόσφαιρο , δεν είναι μόνο χαρές με τζέρτζελο και γέλια , ο Π.Α.Ο.Κ είναι η ζωή , το κλάμα , το γέλιο οι χαρές και οι λύπες!

Ο Π.Α.Ο.Κ είναι ιδέα και γι αυτή την ιδέα άνθρωποι σκοτώθηκαν, τραυματίστηκαν μπήκαν φυλακή!

Ο.Π.Α.Ο.Κ όσες φορές και να πέσει θα ξανασηκωθεί και ξανασηκωθεί πιο δυνατός και πιο αποφασισμένος να πετύχει τον σκοπό του !

Έναν σκοπό που οι περισσότεροι έχουμε ξεχάσει!

 

Χρόνια πολλά αγάπη μου γλυκιά , χρονιά πολλά στον πιο ένδοξο σύλλογο και τον πιο αντρίκιο!

Χρόνια πολλά Π.Α.Ο.Κ ΑΡΑ μου τα εκατό είναι κοντά και στα εκατό όλη η πλάση θα είναι ασπρόμαυρη!

 

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο