Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ούγκρεσιτς

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (28/8) ο Όγκνιεν Ούγκρεσιτς, προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά τη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ.

Ο 20χρονος Σέρβος μέσος έφτασε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», έχοντας πλέον μπει στην τελική ευθεία για να φορέσει τη φανέλα του Δικεφάλου.

Ο Ούγκρεσιτς αποχαιρέτησε την Παρτιζάν στο χθεσινό παιχνίδι απέναντι στη Χετάφε, κλείνοντας έναν κύκλο στο Βελιγράδι και ανοίγοντας πλέον ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Το επόμενο βήμα για τον νεαρό χαφ είναι οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, η υπογραφή του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ. Η συμφωνία προβλέπει συνεργασία διάρκειας πέντε ετών, με τον Δικέφαλο να επενδύει σημαντικά πάνω στο ταλέντο και την προοπτική του ποδοσφαιριστή.

Η μεταγραφή του Ούγκρεσιτς αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές επενδύσεις του ΠΑΟΚ στο φετινό καλοκαίρι, καθώς το συνολικό κόστος της συμφωνίας με την Παρτιζάν, μαζί με τα προβλεπόμενα μπόνους, αγγίζει τα 8 εκατομμύρια ευρώ.

Πλέον, απομένουν τα τελευταία διαδικαστικά προκειμένου η συμφωνία να πάρει και επίσημη μορφή, με τον Ούγκρεσιτς να ετοιμάζεται να γίνει και με τη «βούλα» ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο