Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ Β: Σπουδαίο διπλό στους «Ζωσιμάδες»

Άνετο πέρασμα με τέσσερα γκολ για τον ΠΑΟΚ Β στα Γιάννενα και πρώτη νίκη στη Super League 2.

Η ομάδα του Καραγεωργίου επικράτησε με 2-4 στο γήπεδο των Ιωαννίνων του ΠΑΣ Γιάννενα και πήρε τους πρώτους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα. Με εξαιρετική εμφάνιση του Μαχαμαντου Μπαλντε , ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και ένα του Μουστμα ο δικέφαλος πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-3. Στο δεύτερο ημίχρονο με πέναλτι ο Τσοπουρογλου έκανε το 0-4. Στη συνέχεια οι «ασπρόμαυροι» κατέβασαν ρυθμό με τον ΠΑΟΚ Β να δέχεται 2 γκολ , για το τελικό 2-4.

Μετά τις ήττες από Νίκη Βόλου και Αναγέννηση Καρδίτσας η ομάδα του Καραγεωργίου έβγαλε αντίδραση σήμερα . Επόμενος αντίπαλος ο Αστέρας Τρίπολης Β στο γήπεδο της Καλαμαριάς.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μιχαηλίδης νοκ άουτ: Επιστροφή μετά το νέο έτος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Τα νέα από την προπόνηση του ΠΑΟΚ δεν είναι ευχάριστα, καθώς ο Γιάννης Μιχαηλίδης θα χρειαστεί να περάσει από αρθροσκοπικό καθαρισμό στο γόνατο, κάτι που τον αφήνει εκτός δράσης για το προσεχές διάστημα.

Όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η προετοιμασία για τη μάχη με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας συνεχίζεται, με την τακτική να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν το απόγευμα της Παρασκευής (05.12) στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δουλειά στην τακτική και οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο.

Ο  Γιάννης Κωνσταντέλιας έβγαλε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ ο  Δημήτρης Πέλκας υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Ο  Γιάννης Μιχαηλίδης έμεινε εκτός προπόνησης και θα υποβληθεί το Σάββατο (06.12) σε αρθροσκοπικό καθαρισμό στο γόνατο.

Η ομάδα την παραμονή του αγώνα με τον Άρη θα προπονηθεί στις 16:45.

Περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ούτε σήμερα ο Κωσταντέλιας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Άρη (3/12, 21:30), με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να μην βρίσκεται ακόμη στο 100%.

Η σημερινή προπόνηση ξεκίνησε με ασκήσεις ενεργοποίησης και στη συνέχεια το τεχνικό επιτελείο επικεντρώθηκε στην τακτική της αναμέτρησης και στις στατικές φάσεις.

Ο Κωνσταντέλιας πήρε μέρος σε κομμάτι του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια συνέχισε με ατομικές ασκήσεις στο γήπεδο, ενώ ο Δημήτρης Πέλκας έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία.

Όπως συνηθίζεται το τελευταίο διάστημα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ανακοίνωσε αποστολή, με όλους τους διαθέσιμους παίκτες να βρίσκονται στη διάθεσή του ενόψει του αγώνα.

Περισσότερα

Διαβάστε Ακόμη