Μεγάλη ημέρα η σημερινή (22/11, 19:00) για την ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ καθώς αντιμετωπίζει στη Μίκρα τη Μπεσίκτας στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των 32 του EHF CUP. Ο «δικέφαλος» στον πρώτο αγώνα ηττήθηκε στην Κωνσταντινούπολη με 30-25 και ψάχνει την ανατροπή που θα τον οδηγήσει στις 16 καλύτερες ομάδες του θεσμού. Ο ΠΑΟΚ είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση καθώς προέρχεται από τη μεγάλη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ με 29-27 για το πρωτάθλημα.
Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το AC PAOK TV. Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά, ενώ το απλό εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5 ευρώ.
Για τον επαναληπτικό κόντρα στην Μπεσίκτας, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Μπάμπης Ανανιάδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Έχουμε μπροστά μας ένα επαναληπτικό παιχνίδι που απαιτεί από όλους μας το μέγιστο. Στην Τουρκία δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, όμως η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και αντίδραση με τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ πριν από δύο μέρες. Αυτό το ματς μάς έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ξέρουμε τι χρειάζεται για να προκριθούμε. Θέλουμε νίκη με πάνω από πέντε τέρματα και είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε κάθε κομμάτι της ενέργειας και της ψυχής μας στο γήπεδο. Αυτό που ζητάμε τώρα είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Τον θέλουμε δίπλα μας, όπως μόνο αυτός ξέρει. Να δημιουργήσει την ατμόσφαιρα που χρειάζεται για να μας δώσει την κατάλληλη ώθηση. Μαζί μπορούμε να γράψουμε μια μεγάλη στιγμή για την ομάδα μας , με νίκη – πρόκριση»


