O Ζοσε Μαουρίσιο σε συνέντευξη που παραχώρησε σε μέσα μαζικής ενημέρωσης της πατρίδας του μίλησε για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά, τα όσα είπε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής:
Για την συμμετοχή του στο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα:
«Κόντρα στην ΑΕΚ πέρασα σαν αλλαγή στο 88′, με τον Αστέρα έπαιξα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πάλι ένιωσα καλά, ακόμα πιο άνετα από την περασμένη Κυριακή. Όλη αυτή η αγάπη των οπαδών μου έδωσε επιπλέον… καύσιμο για να γυρίσω όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο γήπεδο με του συμπαίκτες μου».
Για το παιχνίδι με την Λαμία, που ακολουθεί της διακοπής για τις Εθνικές ομάδες:
«Οι ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στο πρωτάθλημα, θα διακινδυνεύσουν λίγο περισσότερο από το κανονικό , ακόμα και όταν αγωνίζονται εκτός έδρας. Εμείς ήδη έχουμε σκοντάψει στο γήπεδο μας, πριν δύο αγωνιστικές (το παιχνίδι με τον Άρη). Πρέπει αυτό το αποτέλεσμα να χρησιμεύσει ως… προειδοποίηση για την επερχόμενη αναμέτρηση».


