Η ποιοτική αναβάθμιση που είναι στον αέρα και η κλήρωση του Conference League

Ανάγνωση 2'

Η ποδοσφαιρική ιστορία μας έχει διδάξει πως σε καμία Ευρωπαϊκή διοργάνωση δεν υπάρχει εύκολη κλήρωση για ελληνική ομάδα.

Πόσο μάλλον την δεδομένη χρονική στιγμή για τον ΠΑΟΚ που μια μέρα πριν την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν το εγχείρημα που λέγεται ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ είναι στον αέρα χωρίς τίποτα να έχει εξασφαλιστεί και η αβεβαιότητα να είναι το συναίσθημα που κυριαρχεί.

Κάτι που είναι λογικό καθώς για ακόμη μια φορά δεν έγινε η απαραίτητη προεργασία αρκετά πριν το τέλος της προηγούμενης σεζόν ( μικρομεσαίες ομάδες από τα top πρωταθλήματα της Ευρώπης δουλεύουν καθημερινά σε αυτόν τον τομέα) με βασικούς στόχους και εναλλακτικές λύσεις σε θέσεις που αναζητά ενίσχυση η ομάδα προκειμένου να τρέξει σωστά ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Προφανώς η επιλογή των στόχων είτε είναι βασικές επιλογές, είτε εναλλακτικές να είναι ρεαλιστικές, να έχουν όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που χρειάζεται η ομάδα αλλά και να μην έχουν μεγάλους τραυματισμούς που μπορεί να τον χαρακτηρίσουν έως ερωτηματικό τον ποδοσφαιριστή που έχει μπει στην λίστα.

Ο μπουσουλας είναι συγκεκριμένος και 100% αποτελεσματικός. Το θέμα είναι το ποσό διάθεση δείχνει η κάθε ομάδα να ακολουθήσει κάποια βασικά πράγματα ξεφεύγοντας από την Ελληνική ποδοσφαιρική παράνοια.

Όσο δεν αλλάζεις θα παραμένεις στο ίδιο έργο θεατής κάθε καλοκαίρι…

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο