Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η άφιξη του Ιβάν Σαββίδη για το αυριανό παιχνίδι και όχι μόνο

O μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβαν Σαββίδης επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη

Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη για τον Ιβάν Σαββίδη, που ολοκλήρωσε τις διακοπές του στο Ιόνιο Πέλαγος και η άφιξη του δείχνει το πόσο σημαντικό είναι για τον ΠΑΟΚ το αυριανό παιχνίδι με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Η οικογένεια Σαββίδη βρίσκεται στο Μακεδονία Παλάς και ο Ιβάν θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει με τον Αμπέλ Φερέιρα για να πάρει το κλίμα, καθώς απουσίασε από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια απέναντι σε Σλόβαν και Παναιτωλικό.

Ο Σαββίδης θα συνοδεύσει και πάλι την ομάδα μέχρι την είσοδο της Τούμπας και θα περιμένει τους παίκτες και το τεχνικό τιμ για να τους χαιρετίσει και να τους εμψυχώσει για τον αυριανό “τελικό”, ενώ θα παραμείνει στην Θεσσαλονίκη και για τον αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο.

thessports.gr

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κ17: Πλημμύρισε το γήπεδο στο Φίλυρο – Αναβλήθηκε το ντέρμπι Άρη–ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Η  κακοκαιρία Byron προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στο Φίλυρο, όπου το δημοτικό γήπεδο πλημμύρισε μέσα σε λίγα λεπτά, μετατρεπόμενο σε… «πισίνα».

Η συνεχής βροχόπτωση στα βόρεια της Θεσσαλονίκης οδήγησε στην αναβολή του προγραμματισμένου ντέρμπι Κ17 Άρη–ΠΑΟΚ, που μετατίθεται για αύριο (7/12) στις 15:00.

Παράλληλα, θεωρείται πολύ πιθανό να μετατεθεί και ο αγώνας της Κ15, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για σήμερα το απόγευμα.

Περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μιχαηλίδης νοκ άουτ: Επιστροφή μετά το νέο έτος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Τα νέα από την προπόνηση του ΠΑΟΚ δεν είναι ευχάριστα, καθώς ο Γιάννης Μιχαηλίδης θα χρειαστεί να περάσει από αρθροσκοπικό καθαρισμό στο γόνατο, κάτι που τον αφήνει εκτός δράσης για το προσεχές διάστημα.

Όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η προετοιμασία για τη μάχη με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας συνεχίζεται, με την τακτική να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν το απόγευμα της Παρασκευής (05.12) στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δουλειά στην τακτική και οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο.

Ο  Γιάννης Κωνσταντέλιας έβγαλε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ ο  Δημήτρης Πέλκας υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Ο  Γιάννης Μιχαηλίδης έμεινε εκτός προπόνησης και θα υποβληθεί το Σάββατο (06.12) σε αρθροσκοπικό καθαρισμό στο γόνατο.

Η ομάδα την παραμονή του αγώνα με τον Άρη θα προπονηθεί στις 16:45.

Περισσότερα

Διαβάστε Ακόμη