Ακολουθήστε μας

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Άρση Βαρών: Πρωταθλητής Ελλάδας 2022 ο ΠΑΟK!!

Πρωταθλητής Ελλάδος στην Άρση Βαρών αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο διεξήχθη στην Καβάλα.

Με συγκομιδή έξι μεταλλίων, εκ των οποίων τρία χρυσά, ένα αργυρό και δύο χάλκινα, ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας για ακόμα μία χρονιά το Πρωτάθλημα Ελλάδος.

Ο ΠΑΟΚ με τους 530 βαθμούς τους οποίους συνέλεξε, πήρε την πρώτη θέση στην γενική κατάταξη, η οποία του έδωσε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι διακρίσεις:

Χρυσά μετάλλια: 

Στάθης Στρουμπής (άνδρες)

Αναστασία Αναστασιάδου (γυναίκες και νέες γυναίκες)

Αργυρό μετάλλιο:

Βασίλης Λαμπριανίδης (νέοι άνδρες)

Χάλκινα μετάλλια:

Πιλάτος Κουνατίδης (άνδρες)

Χρήστος Σαλτσίδης (άνδρες)

4η θέση:

Κωνσταντίνος Δογάνης (άνδρες)

Στέργιος Σκαθαρούδης (άνδρες)

Συμμετοχή:

Νίκος Τσακιρίδης (νέοι άνδρες)

Δημοσθένης Γεραμπακάνης (άνδρες, νέοι άνδρες)

Χρήστος Ατζάρης (άνδρες)

acpaok.gr

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Πικρή εντός έδρας ήττα για τον ΠΑΟΚ από τον ΑΟ Θήρας στο τάι μπρέικ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε οριακή εντός έδρας ήττα από τον ΑΟ Θήρας με 2-3 σετ στη Μίκρα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών, σε ένα παιχνίδι υψηλής έντασης και μεγάλης διάρκειας.

Ο Δικέφαλος πάλεψε μέχρι τέλους, φτάνοντας κοντά στη νίκη αφού προηγήθηκε με 2-1 σετ, όμως δεν κατάφερε να διαχειριστεί το προβάδισμα στο τάι μπρέικ. Παρά τη δυναμική αντίδραση στο πέμπτο σετ, όπου πέρασε μπροστά στο σκορ, ο ΠΑΟΚ «λύγισε» στις λεπτομέρειες, με την Πάβισιτς να κάνει τη διαφορά στα κρίσιμα σημεία.

Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και ανταγωνιστικό πρόσωπο, ωστόσο δεν βρήκε τις λύσεις στο φινάλε, γνωρίζοντας μία ήττα που αφήνει πικρία αλλά και χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Περισσότερα

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Μεγάλη ανατροπή και νίκη του ΠΑΟΚ επί της Γλυφάδας στη Νεάπολη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Ο ΠΑΟΚ σημείωσε μια σημαντική νίκη στη Νεάπολη, επικρατώντας της Γλυφάδας με 16-13 για την 11η αγωνιστική της Women’s Water Polo League, ενισχύοντας τις ελπίδες του για είσοδο στην πρώτη εξάδα.

Παρότι η Γλυφάδα προηγήθηκε με 5-8 στο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε εντυπωσιακή ανατροπή στο τρίτο οκτάλεπτο με σερί 5-0, περνώντας μπροστά με 10-8. Παρά την προσωρινή ισοφάριση των φιλοξενούμενων, οι «ασπρόμαυρες» κράτησαν τον έλεγχο ως το τέλος και πήραν μια καθαρή νίκη.

Με τους 18 βαθμούς πλέον, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μόλις έναν πίσω από τη Γλυφάδα, που παραμένει στην 6η θέση. Στην επόμενη αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ηλιούπολη, ενώ η Γλυφάδα δοκιμάζεται στον Πειραιά απέναντι στον Εθνικό.

Περισσότερα

Διαβάστε Ακόμη