Ακολουθήστε μας

ΜΠΑΣΚΕΤ

Χωρίς απουσίες η προπόνηση και με το μυαλό στην Ευρώπη

Ο ΠΑΟΚ mateco επιστρέφει στο PAOK Sports Arena και στο FIBA Europe Cup, με ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι, αυτή την φορά απέναντι στην Ουγγρική Szolnoki (Τετάρτη 23/10 στις 20:15). Η ομάδα μας θέλει να διατηρήσει το αήττητο, να πααμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας του 9ου ομίλου και να κάνει ένα ακόμη βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η προετοιμασία της ομάδας μας για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της διοργάνωσης, ξεκίνησε σήμερα, με δύο προπονήσεις. Ασκήσεις στο γυμναστήριο και σουτ περιελάμβανε το πρωινό πρόγραμμα της ομάδας, βίντεο και προπόνηση με έμφαση στην τακτική το απόγευμα και όλους τους παίκτες στη διάθεση του coach Massimo Cancellieri.

Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται την Τρίτη (22/10) με μία προπόνηση στο PAOK Sports Arena.

paokbc.gr

ΜΠΑΣΚΕΤ

Δουλεύοντας από την οροφή του PAOK Sports Arena (pics)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Η νέα οπτική προσέγγιση του ΠΑΟΚ ξεκίνησε στο παιχνίδι με τον Κολοσσό, όταν η ομάδα αξιοποίησε τον φωτογράφο της στις τεχνικές γέφυρες στην οροφή του PAOK Sports Arena, ανοίγοντας τον δρόμο για εντυπωσιακές πανοραμικές λήψεις από μεγάλο ύψος.

Οι λήψεις που προέκυψαν δημοσιεύτηκαν στα social media της  “ασπρόμαυρης” ΚΑΕ και κέρδισαν αμέσως τις εντυπώσεις.

Δείτε τον φωτογράφο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην οροφή του γηπέδου:

Δείτε μερικές απο τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ: 

Περισσότερα

ΜΠΑΣΚΕΤ

Καράσκο: «Μας στοίχισε η δεύτερη περίοδος»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Ο Χαβιέ Καράσκο στάθηκε στη σημασία της δεύτερης περιόδου ως καθοριστικού σημείου της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας ότι εκεί η ομάδα του έχτισε τη διαφορά που έκρινε το ματς (82-70).

Παράλληλα, αναφέρθηκε στους τραυματισμούς των Χρυσικόπουλου και Τέιλορ, εκφράζοντας την ανησυχία του για την κατάστασή τους και υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα θα περιμένει τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Κάνοντας ένα σχόλιο για τον αγώνα: «Αρχίσαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά μετά δυσκολευτήκαμε και δεχθήκαμε 27 πόντους στη δεύτερη περίοδο. Παρά το κακό ποσοστό στο τρίποντο η ομάδα ήταν ανταγωνιστική ως το τέλος. Το κύριο στοιχείο που μας επηρέασε ήταν το αμυντικό ριμπάουντ.

Για τον τραυματισμό των Χρυσικόπουλου και Τέιλορ: «Τραυματίστηκε ο Τέιλορ στο 3ο λεπτό, έχει κάποιο πρόβλημα στο πόδι, θα δούμε. Ο Χρυσικόπουλος είχε πόνους στη μέση και για αυτό έμεινε εκτός».

Περισσότερα

Διαβάστε Ακόμη