Ο ΠΑΟΚ δείχνει ενδιαφέρον για τον επιθετικό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Μπρούνο Πέτκοβιτς, όπως αναφέρει η κροατική ιστοσελίδα “24sata”. Παρότι η Ντιναμό δεν έχει λάβει καμία προσφορά, η σταθερή αποζημίωση για τον παίκτη αυξάνεται σε 2,5 εκατομμύρια ευρώ από τις 15 Ιουλίου.
Ο Πέτκοβιτς δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στη Σαουδική Αραβία, αναζητώντας έναν σύλλογο από μια δυνατή λίγκα που να ικανοποιεί τις αθλητικές του φιλοδοξίες. Παρότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται, δεν φαίνεται πρόθυμος να πληρώσει την αποζημίωση των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ και προτιμά να διαπραγματευτεί με την Ντιναμό.
Επιπλέον, το ετήσιο αίτημα του Πέτκοβιτς για μισθό 2 εκατομμυρίων ευρώ αποτελεί εμπόδιο, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν είναι διατεθειμένος να προσφέρει αυτό το ποσό. Παρόμοια προβλήματα είχε ο ΠΑΟΚ και με τον Γιόσιπ Μίσιτς, γεγονός που δείχνει τις δυσκολίες στις μεταγραφικές διαπραγματεύσεις του συλλόγου.


