Aυτός σφυρίζει το ΠΑΟΚ- Μπεϊτάρ

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

Η UEFA έκανε γνωστή  τη διαιτητική ομάδα  που θα σφυρίξει  το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ με την Μπεϊτάρ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League. Ο Ουκρανός διαιτητής Μίκολα Μπαλάκιν θα είναι ο ρέφερι του αγώνα, με τους συμπατριώτες του Ολεξάντρ Κορνίκο και Βίκτορ Νίζνικ να είναι οι βοηθοί του. Ο Ντμίτρο Κριβούσιν, επίσης Ουκρανός, θα είναι ο τέταρτος διαιτητής.

Ο Μίκολα Μπαλάκιν ξεκίνησε να διαιτητεύει σε ματς της πρώτης κατηγορίας του ουκρανικού πρωταθλήματος το 2015 και έγινε διεθνής το 2017. Έχει διαιτητεύσει και έναν αγώνα στο Europa League κατά τη σεζόν 2017/2018.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπαλάκιν δεν είναι άγνωστος στον ΠΑΟΚ, καθώς το 2018 είχε εκτελέσει καθήκοντα τέταρτου διαιτητή στο εντός έδρας παιχνίδι του Δικεφάλου με την Βίντι, για τους ομίλους του Europa League.

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο