Ο χρόνος πιέζει, η μεταγραφολογία μεγαλώνει και κάποια Ελληνικά ΜΜΕ χάθηκαν στην μετάφραση αναπαράγοντας πως η Τούρκικη ιστοσελίδα «aksam.com.tr» αναφέρει πως: «Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να αποκτήσει τον Εμπαγιέ Ντιάν. Η ελληνική ομάδα αναμένεται να επισημοποιήσει τη μεταγραφή τις επόμενες ημέρες».
Η αλήθεια είναι πως οι συγκεκριμένες πληροφορίες όπως ξεκαθαρίζει με σαφές τρόπο η ιστοσελίδα από την Τουρκία στο ρεπορτάζ της είναι ” σύμφωνα με όσα γράφονται στον ελληνικό Τύπο” και όχι δικό της ρεπορτάζ όπως παρουσιάστηκε λανθασμένα στην χώρα μας.(Δείτε το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «aksam.com.tr» εδώ)

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «aksam.com.tr» σημειώνει τα εξής:
“Μετά το συμβόλαιό του με την Karagümrükspor, ο Mbaye Diagne, ο επιτυχημένος σέντερ φορ της Süper Lig, άρχισε να αναζητά ομάδα για τον εαυτό του. Επόμενος σταθμός του Mbaye Diagne είναι η Ελλάδα.
Σύμφωνα με όσα γράφονται στον ελληνικό Τύπο ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την απόκτηση του Mbaye Diagne. Η ελληνική ομάδα αναμένεται να επισημοποιήσει τη μεταγραφή τις επόμενες ημέρες.
Ο Mbaye Diagne, ο οποίος ήρθε στη χώρα μας ως μεταγραφή στην Kasımpaşa τη σεζόν 2017-2018, τράβηξε τα βλέμματα με την επιτυχημένη εμφάνιση του στην Kasımpaşa”.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως το PAOKDAY σας είχε ενημερώσει πως ο Ντιάν δεν δείχνει να θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα (δείτε ΕΔΩ) γιατί δεν πιστεύει πως θα βρει στην Super League το τελευταίο του μεγάλο συμβόλαιο.(δείτε ΕΔΩ)
Κάτι που επιβεβαιώθηκε απόλυτα με πρόσφατες δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Senepeoppleplus που μεταξύ άλλων είπε πως: «Αυτή τη στιγμή, θέλω να πάρω χρήματα, ποτέ δεν είναι αρκετά. Θέλω να πάρω ένα καλό συμβόλαιο».(δείτε ΕΔΩ)


