O προπονητής της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Yoshko Milenkoski παραχώρησε δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του ερασιτέχνη για την κλήρωση του πρωταθλήματος αλλά και του League Cup «Νίκος Σαμαράς» που φέρνει αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:
«Μετά την κλήρωση και την δημοσιοποίηση του επίσημου ημερολογίου της επόμενης σεζόν μπορούμε σιγά-σιγά να σκεφτόμαστε και να προετοιμαζόμαστε για κάθε αγώνα του Πρωταθλήματος, γνωρίζοντας το πρόγραμμα και ποια σαββατοκύριακα θα παίξουμε τα πιο δύσκολα ντέρμπι. Είναι χαρακτηριστικό πως στην πρώτη περίοδο της Volleyleague θα φιλοξενηθούμε από τρεις μεγάλους αντιπάλους, τον Παναθηναϊκό στην δεύτερη αγωνιστική, τον Φοίνικα στην έβδομη και τον Ολυμπιακό στην τελευταία αλλά ποιος ξέρει, ίσως είναι καλύτερα έτσι. Αλλά φυσικά το Πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο, δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς να είμαστε έτοιμοι για τον κάθε αγώνα και να παίζουμε στο μέγιστο χωρίς βαθμολογικούς υπολογισμούς.
Όσο για το League Cup «Νίκος Σαμαράς», δεν υπάρχει αμφιβολία, οι αγώνες με τον Παναθηναϊκό θα είναι τα μεγάλα ντέρμπι και πιστεύω πως ο νικητής αυτής της μονομαχίας θα είναι το φαβορί για τον τίτλο».


