Eurobasket 2022: Ξεκούραστη νίκη για την Εθνική και 3Χ3

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

Η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ επικράτησε της Μεγάλης Βρετανίας με 77-93, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Ευρωμπάσκετ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε το 3 στα 3, ενώ κατάφερε να ξεκουράσει πολλούς από τους βασικούς της παίκτες και κυρίως τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος δεν αγωνίστηκε καθόλου.

Η ”γαλανόλευκη” έφτασε στην επικράτηση, κάνοντας πολύ καλό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, σε άμυνα και επίθεση, με τους Σλούκα και Παπαγιάννη να δείχνουν τον δρόμο.

Οι δυο αυτοί παίκτες έδειξαν ότι έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμού, που τους ταλαιπωρούσαν και μαζί με τους Παπανικολάου-Λούντζη, βοήθησαν πολύ για τη νίκη.

Επόμενο εμπόδιο, αυτό της Ουκρανίας το απόγευμα της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου στις 18:00. Αυτό θα είναι το τέταρτο ματς της φάσης των ομίλων, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αναμένεται να παίξει απέναντι στον Άλεξ Λεν.

Διαβάστε περισσότερα στο kingsport.gr

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο