Δολοφονία Κλεομένη: Δικογραφία για υπόθαλψη εγκληματία σε βάρος δύο οπαδών του Άρη

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

Νέες εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση της δολοφονίας του Κλεομένη στην Καλαμαριά, καθώς οι Αρχές προχώρησαν στη σχηματισμό ξεχωριστής δικογραφίας για το αδίκημα της υπόθαλψης εγκληματία. Στο επίκεντρο βρίσκονται δύο άτομα που συνδέονται με τον χώρο των οργανωμένων οπαδών του Άρη, ανάμεσά τους και πρώην υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ.

 

Σύμφωνα με την έρευνα της Αστυνομίας, οι δύο φέρονται να μετέφεραν τον 23χρονο κατηγορούμενο μετά το αιματηρό περιστατικό, αρχικά σε σύνδεσμο οπαδών και στη συνέχεια σε ιδιωτικό ιατρείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι έσπευσαν στην περιοχή κατόπιν κλήσης του δράστη.

 

Η δικογραφία αναμένεται να διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για περαιτέρω ποινική αξιολόγηση, ενώ στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται και ο γιατρός που φέρεται να παρείχε φροντίδα, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει ταυτοποιηθεί. Δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες, εφόσον προκύψουν στοιχεία για εμπλοκή του στην υπόθαλψη.

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο