Σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, καθώς πέντε ποδοσφαιριστές παραμένουν εκτός κανονικού προγράμματος προπονήσεων.
Συγκεκριμένα, οι Μιχαηλίδης, Μεϊτέ, Κένι, Ζίβκοβιτς και Γιακουμάκης δεν συμμετέχουν στις προπονήσεις της ομάδας, με την κατάστασή τους να παρακολουθείται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο. Όπως τονίστηκε, υπάρχει η εκτίμηση πως από τη Δευτέρα θα επιχειρήσουν σταδιακά να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς.
Παρά το γεγονός ότι οι εξετάσεις τους είναι καθαρές, οι παίκτες εξακολουθούν να αισθάνονται ενοχλήσεις όταν πατούν στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που καθιστά αβέβαιη τη συμμετοχή τους στο επερχόμενο παιχνίδι.
Την ίδια ώρα, δεν αποκλείεται να διατηρηθεί «κλειστά χαρτιά» αναφορικά με το ποιοι εξ αυτών θα είναι τελικά διαθέσιμοι, ώστε να μην υπάρξει σαφής εικόνα προς τον αντίπαλο ενόψει της αναμέτρησης.


