Τα νεότερα από το ιατρικό δελτίο

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

Ο μαραθώνιος των συνεχόμενων αγώνων τελείωσε το βράδυ της Κυριακής με το ντέρμπι στον Πειραιά. Πλέον το αγωνιστικό τμήμα έχει μπροστά του τη μάχη με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα.

Η προετοιμασία για το επικείμενο παιχνίδι ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης (10.03) στη Νέα Μεσημβρία.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Δημήτρης Πέλκας ακολούθησε μέρος της κανονικής προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ο Γίρι Παβλένκα δούλεψε μόνος του στο γήπεδο, ενώ οι Γιώργος Γιακουμάκης , Τζόντζο Κένι και Αντρίγια Ζίβκοβιτς υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

Την Τετάρτη (11.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00

paokfc.gr

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο