ΜΠΑΣΚΕΤ
Kαι τώρα Μπούρσασπορ
Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Τουρκική Μπούρσασπορ στις 16:30 στο Σαμοκοβ της Βουλγαρίας για τον ημιτελικό των προκριματικών του Basketball Champions League.
Η ομάδα του Γιουρι Ζντοβτς είναι προετοιμασμένη για τον μεγάλο αγώνα καθώς στόχος της είναι να βρεθεί στους ομίλους του BCL. Ο βαθμός δυσκολίας είναι αισθητά ανεβασμένος σήμερα καθώς οι Τούρκοι είναι σαφώς πιο ποιοτική ομάδα από την Ντέρμπι που αντιμετώπισε την Παρασκευή. Μάλιστα, η Μπούρσασπορ επικράτησε 81-74 της Μπραουνσβαικ στην προημιτελική φάση.
Σε ενδεχόμενη νίκη, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Αντβερπ-Ρετζιανα με φόντο το εισιτήριο των ομίλων της διοργάνωσης.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κλίβελαντ Μέλβιν, Αντώνης Κόνιαρης, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Θοδωρής Ζάρας, Κέι Τζέι Τζάκσον, Μάρβιν Τζόουνς, Νίκος Περσίδης, Κωνσταντίνος Ιατρίδης, Στέφεν Μπράουν, Γιώργος Φίλλιος, Μπεν Μουρ, Τόμας Ντίμσα.
ΜΠΑΣΚΕΤ
Δουλεύοντας από την οροφή του PAOK Sports Arena (pics)
Η νέα οπτική προσέγγιση του ΠΑΟΚ ξεκίνησε στο παιχνίδι με τον Κολοσσό, όταν η ομάδα αξιοποίησε τον φωτογράφο της στις τεχνικές γέφυρες στην οροφή του PAOK Sports Arena, ανοίγοντας τον δρόμο για εντυπωσιακές πανοραμικές λήψεις από μεγάλο ύψος.
Οι λήψεις που προέκυψαν δημοσιεύτηκαν στα social media της “ασπρόμαυρης” ΚΑΕ και κέρδισαν αμέσως τις εντυπώσεις.
Δείτε τον φωτογράφο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην οροφή του γηπέδου:
Δείτε μερικές απο τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:
ΜΠΑΣΚΕΤ
Καράσκο: «Μας στοίχισε η δεύτερη περίοδος»
Ο Χαβιέ Καράσκο στάθηκε στη σημασία της δεύτερης περιόδου ως καθοριστικού σημείου της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας ότι εκεί η ομάδα του έχτισε τη διαφορά που έκρινε το ματς (82-70).
Παράλληλα, αναφέρθηκε στους τραυματισμούς των Χρυσικόπουλου και Τέιλορ, εκφράζοντας την ανησυχία του για την κατάστασή τους και υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα θα περιμένει τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Κάνοντας ένα σχόλιο για τον αγώνα: «Αρχίσαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά μετά δυσκολευτήκαμε και δεχθήκαμε 27 πόντους στη δεύτερη περίοδο. Παρά το κακό ποσοστό στο τρίποντο η ομάδα ήταν ανταγωνιστική ως το τέλος. Το κύριο στοιχείο που μας επηρέασε ήταν το αμυντικό ριμπάουντ.
Για τον τραυματισμό των Χρυσικόπουλου και Τέιλορ: «Τραυματίστηκε ο Τέιλορ στο 3ο λεπτό, έχει κάποιο πρόβλημα στο πόδι, θα δούμε. Ο Χρυσικόπουλος είχε πόνους στη μέση και για αυτό έμεινε εκτός».
-
PAOKDAY FOOTBALL ANALYSIS02-12-2025, 13:48Ανάλυση Γιακουμάκη: Ο φορ που κυριάρχησε στην περιοχή πριν καν σκοράρει
-
PAOKDAY TV01-12-2025, 16:16Παπαντωνίου: “Θα σταθώ στο απίστευτο σπριντ του Τάισον, βγήκαν οι αλλαγές του Λουτσέσκου” (vid)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ01-12-2025, 16:37Στο στόχαστρο της Άντερλεχτ ο Τσιφτσής (pic)
-
Απόψεις01-12-2025, 17:45Σπουδαία νίκη μεν, «φωνάζει» για ενίσχυση δε
-
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ02-12-2025, 23:12Τρομερή εμφάνιση και πρόκριση στον ημιτελικό
-
Απόψεις01-12-2025, 12:10Πέρασε από το «μπλόκο» της Λιβαδειάς και είδε τον Γιακουμάκη να καρπώνεται τους κόπους του
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ01-12-2025, 13:40Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «προστάτεψε» τον έξαλλο Λουτσέσκου
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ01-12-2025, 12:25«No problem»: Η απάντηση του Ντεσπόντοφ μετά την αλλαγή του στον Λουτσέσκου
