Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα νεότερα για Καμαρά

Ο Μαντί Καμαρά δεν θα ενσωματωθεί στην Εθνική Γουινέας, καθώς ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για αποθεραπεία λόγω μικροπροβλήματος που υπέστη στο ματς με τον Ατρόμητο, ώστε να είναι έτοιμος για την επανέναρξη της Super League και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Συγκεκριμένα ο μέσος του “Δικεφάλου” αντιμετωπίζει κάκωση στο γόνατο, με τις εξετάσεις να δείχνουν οστικό οίδημα. Ο ποδοσφαιριστής αισθάνεται ενόχληση, θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης και θεραπείας τις επόμενες ημέρες και η πορεία του θα επανεκτιμηθεί σύντομα.

 

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε επίσημα την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γουινέα ότι ο Μαντί Καμαρά δεν θα είναι διαθέσιμος και δεν θα ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κ17: Πλημμύρισε το γήπεδο στο Φίλυρο – Αναβλήθηκε το ντέρμπι Άρη–ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Η  κακοκαιρία Byron προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στο Φίλυρο, όπου το δημοτικό γήπεδο πλημμύρισε μέσα σε λίγα λεπτά, μετατρεπόμενο σε… «πισίνα».

Η συνεχής βροχόπτωση στα βόρεια της Θεσσαλονίκης οδήγησε στην αναβολή του προγραμματισμένου ντέρμπι Κ17 Άρη–ΠΑΟΚ, που μετατίθεται για αύριο (7/12) στις 15:00.

Παράλληλα, θεωρείται πολύ πιθανό να μετατεθεί και ο αγώνας της Κ15, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για σήμερα το απόγευμα.

Περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μιχαηλίδης νοκ άουτ: Επιστροφή μετά το νέο έτος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Τα νέα από την προπόνηση του ΠΑΟΚ δεν είναι ευχάριστα, καθώς ο Γιάννης Μιχαηλίδης θα χρειαστεί να περάσει από αρθροσκοπικό καθαρισμό στο γόνατο, κάτι που τον αφήνει εκτός δράσης για το προσεχές διάστημα.

Όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η προετοιμασία για τη μάχη με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας συνεχίζεται, με την τακτική να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν το απόγευμα της Παρασκευής (05.12) στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δουλειά στην τακτική και οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο.

Ο  Γιάννης Κωνσταντέλιας έβγαλε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ ο  Δημήτρης Πέλκας υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Ο  Γιάννης Μιχαηλίδης έμεινε εκτός προπόνησης και θα υποβληθεί το Σάββατο (06.12) σε αρθροσκοπικό καθαρισμό στο γόνατο.

Η ομάδα την παραμονή του αγώνα με τον Άρη θα προπονηθεί στις 16:45.

Περισσότερα

Διαβάστε Ακόμη