Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπράντον Τόμας για ΠΑΟΚ: «Θα θυμάμαι για πάντα την πανηγυρική κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Το δικό του αντίο στην οικογένεια του ΠΑΟΚ είπε ο Μπράντον Τόμας, καθώς ο ισπανός επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλων Λεμεσού.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Ήρθε η στιγμή να σας αποχαιρετήσω όλους, αν και ένα κομμάτι μου θα μείνει για πάντα στη Θεσσαλονίκη. Η σύζυγός μου είναι από εδώ, ο γιος μου γεννήθηκε επίσης σε αυτή την πόλη, και θα είμαι πάντα συνδεδεμένος με αυτή τη θαυμάσια χώρα. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους του για αυτά τα τρία χρόνια που απόλαυσα το ποδόσφαιρο και αυτό το εντυπωσιακό γήπεδο, εκπροσωπώντας το έμβλημα της ομάδας στην Ευρώπη και ανταγωνιζόμενος στο υψηλότερο επίπεδο.

Ελπίζω να κατάφερα να προσφέρω το δικό μου λιθαράκι στις επιτυχίες της ομάδας. Θα θυμάμαι για πάντα την πανηγυρική κατάκτηση του πρωταθλήματος στους δρόμους της Θεσσαλονίκης ως μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές—αν όχι η πιο ξεχωριστή—της καριέρας μου. Τέλος, θα ήθελα επίσης να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά σε όλους τους προπονητές, το τεχνικό επιτελείο, το ιατρικό προσωπικό και γενικά σε όλο το επιτελείο που όλα αυτά τα χρόνια ήταν παρόντες, με βοήθησαν καθημερινά και μου έδειξαν αγάπη.
Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους και εις το επανιδείν!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brandon Thomas Llamas (@brandontll11)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μιχαηλίδης νοκ άουτ: Επιστροφή μετά το νέο έτος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Τα νέα από την προπόνηση του ΠΑΟΚ δεν είναι ευχάριστα, καθώς ο Γιάννης Μιχαηλίδης θα χρειαστεί να περάσει από αρθροσκοπικό καθαρισμό στο γόνατο, κάτι που τον αφήνει εκτός δράσης για το προσεχές διάστημα.

Όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η προετοιμασία για τη μάχη με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας συνεχίζεται, με την τακτική να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν το απόγευμα της Παρασκευής (05.12) στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δουλειά στην τακτική και οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο.

Ο  Γιάννης Κωνσταντέλιας έβγαλε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ ο  Δημήτρης Πέλκας υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Ο  Γιάννης Μιχαηλίδης έμεινε εκτός προπόνησης και θα υποβληθεί το Σάββατο (06.12) σε αρθροσκοπικό καθαρισμό στο γόνατο.

Η ομάδα την παραμονή του αγώνα με τον Άρη θα προπονηθεί στις 16:45.

Περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ούτε σήμερα ο Κωσταντέλιας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Άρη (3/12, 21:30), με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να μην βρίσκεται ακόμη στο 100%.

Η σημερινή προπόνηση ξεκίνησε με ασκήσεις ενεργοποίησης και στη συνέχεια το τεχνικό επιτελείο επικεντρώθηκε στην τακτική της αναμέτρησης και στις στατικές φάσεις.

Ο Κωνσταντέλιας πήρε μέρος σε κομμάτι του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια συνέχισε με ατομικές ασκήσεις στο γήπεδο, ενώ ο Δημήτρης Πέλκας έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία.

Όπως συνηθίζεται το τελευταίο διάστημα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ανακοίνωσε αποστολή, με όλους τους διαθέσιμους παίκτες να βρίσκονται στη διάθεσή του ενόψει του αγώνα.

Περισσότερα

Διαβάστε Ακόμη