Κυριάκος:«Ζήτημα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ η Νέα Τούμπα»

PAOKDAY
Ανάγνωση 2'

Στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ μετέφερε την ευθύνη για την πρόοδο του έργου της Νέας Τούμπας ο Κυριάκος Κυριάκος, κατά την τοποθέτησή του στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ. Όπως εξήγησε, ο Ιβάν Σαββίδης έχει ήδη προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες από την πλευρά του και παραμένει προσηλωμένος στη δέσμευσή του για τη χρηματοδότηση του νέου γηπέδου, στο μέτρο των δυνατοτήτων του.

Ο Κυριάκος τόνισε ότι το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Τούμπας ανήκει στον Α.Σ. ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει στα χέρια του το προεδρικό διάταγμα που επιτρέπει την ανακατασκευή της ιστορικής έδρας της ομάδας. «Δεν θα πρέπει να επανέρχεται συνεχώς το ερώτημα για τη χρηματοδότηση, ούτε να τίθεται διαρκώς ο Ιβάν Σαββίδης σε θέση απολογίας», ανέφερε χαρακτηριστικά, κάνοντας έμμεση αναφορά στη διαφορετική μεταχείριση άλλων συλλόγων, των οποίων η Πολιτεία συνέβαλε οικονομικά στη δημιουργία νέων εγκαταστάσεων.

Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα για περισσότερη υπευθυνότητα και συλλογική προσπάθεια: «Όσοι στρέφουν το δάχτυλο μόνο προς τον χρηματοδότη, αγνοούν τις δικές τους ευθύνες. Ίσως θα έπρεπε να παρουσιαστούν πρωτοβουλίες που θα ωφελήσουν την πόλη και την κοινωνία, πριν γίνει η τελική επιλογή από τον σύλλογο».

Ολοκληρώνοντας, υπογράμμισε πως ο Ιβάν Σαββίδης έχει υλοποιήσει όλες του τις δεσμεύσεις προς τον ΠΑΟΚ στο παρελθόν, έστω και με καθυστερήσεις, και παραμένει θετικός στη δημιουργία του νέου γηπέδου. Θύμισε δε ότι η χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων γίνεται βάσει συμφωνίας μεταξύ Ερασιτέχνη και ΠΑΕ, με τον ΑΣ να είναι ο νόμιμος ιδιοκτήτης της Τούμπας.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο