Υποδέχεται τους Ιρλανδούς στην Τούμπα με στόχο την πρόκριση

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

O ΠΑΟΚ σήμερα στις 20.00 υποδέχεται στο γήπεδο της Τούμπας την Μποέμιανς με στόχο να κάνει την ανατροπή της ήττας με 2-1 στην Ιραλανδία και να πάρει την πρόκριση στα play off του Europa Conference League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει στην διάθεση του τον κεντρικό αμυντικό, Χοσέ Κρέσπο που το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε μείνει εκτός λόγω ενός τραυματισμού.

Αντίθετα με τους Ίνγκι Ίνγκασον και Ντούγκλας Αγκουστο που δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν τον «Δικέφαλο του Βορρά» στην προσπάθεια του για την πρόκριση, καθώς δεν έχουν καταφέρει να μπούνε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Με τον Ρουμάνο τεχνικό στην χθεσινή (8/12) συνέντευξη τύπου να τονίζει πως η ομάδα του έχει την ποιότητα και αυτό που χρειάζεται είναι η αυτοπεποίθηση προκειμένου να τα καταφέρει να πάρει την πρόκριση.

thessnews.gr

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο