Xθες πουλούσε και σήμερα παίρνει το Λιμάνι του Βόλου

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

Χθεσινά (27/9) δημοσιεύματα υποστήριζαν πως ο Ιβάν Σαββίδης πουλάει επιχειρήσεις του με πρώτη προτεραιότητα να είναι η πώληση του «Πόρτο Καρράς» και του εµβληµατικού ξενοδοχείου «Macedonia Palace».

Όπως γίνεται  εύκολα κατανοητό τέτοιου είδους ρεπορτάζ περισσότερο εκφράζουν ευσεβείς πόθους ορισμένων παρά έχουν κάποια σχέση με την πραγματικότητα.

Γιατί για ακόμη μια φορά τα γεγονότα έρχονται για να τους διαψεύσουν πανηγυρικά και να πλήξουν την αξιοπιστία τους καθώς ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης, ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη, ανακηρύχθηκε ως προτιμητέος επενδυτής για την απόκτηση 67% των μετοχών του Οργανισμού Λιμένος Βόλου ΑΕ έναντι 51 εκατομμυρίων ευρώ

«Η παραπάνω εξέλιξη, σε μια κρίσιμη στιγμή για την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, αποδεικνύει την πίστη της επενδυτικής κοινότητας στις προοπτικές ανάπτυξης του λιμένα Βόλου, της Μαγνησίας και της ελληνικής οικονομίας συνολικά. Αποτελεί, επίσης, ψήφο εμπιστοσύνης στις διαδικασίες του ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο λειτουργεί με διαφάνεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, για την αξιοποίηση κρίσιμων περιουσιακών στοιχείων προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος και της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ.

Για πολλοστή φορά ο Ιβάν Σαββίδης  όλα αυτά τα χρόνια που έχει επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα φροντίζει  η απάντηση να είναι ηχηρή και να έρχεται με ΠΡΑΞΕΙΣ προς όλες τις κατευθύνσεις.

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο