Βεζυρτζής για την Ευρωπαϊκή διοργάνωση του ΠΑΟΚ: “Αυτή τη στιγμή τα πάντα είναι ρευστά”

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Νίκος Βεζυρτζής έκανε δηλώσεις και σχολίασε την πρόσληψη του του Αντρέα Τρινκιέρι και την πιθανή συμμετοχή του συλλόγου στην Euroleague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για τον Τρινκιέρι: «Ήδη έχει αναλάβει προσωρινά, προπονεί και την ομάδα, θα κατευθύνει και το προπονητικό τιμ. Βάζουμε τον προγραμματισμό μας για του χρόνου. Κατ’ αρχήν ξεκίνησε την πρώτη συνάντηση ο κύριος Μυστακίδης, που έφυγε από το Λονδίνο για να τον συναντήσει στο Μιλάνο. Η συνδρομή του Μυστακίδη έκανε τον Τρινκιέρι να έρθει στον ΠΑΟΚ, εμείς συμπληρώσαμε σε κάποιες λεπτομέρειες όσον αφορά το μπάσκετ.

Για την Ευρωλίγκα: «Αυτή τη στιγμή τα πάντα είναι ρευστά, ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι θα κάνουν είτε σε Ευρωλίγκα, είτε σε ΝΒΑ Europe. Εμείς θα σκεφτούμε και να μην αποκλείουμε τίποτα. Θα δούμε τι εξέλιξη θα έχει το θέμα. Πολλά είναι στο πρόγραμμα να γίνουν και θα γίνουν».

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο