Τσιγγάρας: «Τον εκτιμώ πάρα πολύ τον Γκαρσία»

PAOKDAY
Ανάγνωση 3'

Ο μέσος του ΠΑΟΚ, Χάρης Τσιγγάρας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA τονίζοντας πως η προσοχή όλων είναι στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στον Πάμπλο Γκαρσία.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

 

«Είμαστε πάρα πολύ καλά είμαστε έτοιμοι για το ματς που έρχεται του Σαββάτου. Πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά. Σίγουρα υπάρχουν σκέψεις και για το παιχνίδι με την Άιντραχτ ο προπονητής όμως μας μίλησε για αυτό. Έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας και πρέπει να είμαστε focus σε αυτό το παιχνίδι να το πάρουμε και μετά έχουμε κάποιες μέρες να κοιτάξουμε το ματς με την Άιντραχτ».

Για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό: «Θα είναι δύσκολο ματς όπως κάθε ματς όποιος παίζει αντίπαλος με τον ΠΑΟΚ θέλει να κερδίσει να του κόψει βαθμούς, να πάρει βαθμούς. Πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε έχουμε αυτοπεποίθηση στις ικανότητες μας και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε το τρίποντο».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ: «Σίγουρα θα πρέπει να πάρουμε τις δεύτερες μπάλες, να πάρουμε τον αέρα να είμαστε γρήγοροι με την μπάλα, να επιτεθούμε όταν βρούμε ελεύθερους χώρος να τους πάρουμε κι από κει και πέρα στην άμυνα να είμαστε συμπαγής να είμαστε καλά αμυντικά και πιστεύω ότι θα το κερδίσουμε το παιχνίδι».

 

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Τον εκτιμώ πάρα πολύ ως άνθρωπο, ήταν από τους πρώτους μου προπονητές, σίγουρα ξέρει πολλά πράγματα για τον ΠΑΟΚ, είναι μέρος της ιστορίας του, αλλά από κει και πέρα είναι ένας προπονητής που θα κοιτάξει το καλό της ομάδας του κι εμείς θα κοιτάξουμε το καλό της δικής μας ομάδας».

Για την κλήση του στην Εθνική: «Τα περισσότερα παιδιά τα γνωρίζω είτε από άλλες ομάδες είτε παλιά μπορεί να έχουμε υπάρξει και συμπαίκτες. Από κει και πέρα το κλίμα είναι φανταστικό στην Εθνική πιστεύω ότι αυτό το άξιζαν τα παιδιά άξιζαν γενικότερα να κάνουνε μια καλή εμφάνιση στο τελευταίο ματς με τη Γαλλία νομίζω ότι τα καταφέραμε αποδείξουμε ότι μπορούμε να βρισκόμαστε εκεί πέρα και θα κοιτάξουμε τα παιχνίδια στο Μάρτιο. Δεν θέλω να μιλάω για το μέλλον θέλω να αφοσιώνομαι στο παρόν να δουλέψω αυτός είναι ο στόχος μου να δουλέψω όσο μπορώ και από κει και πέρα όσο όπως τα φέρει ζωή».

Για το γεμάτο αγωνιστικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ: «Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, δεν σκέφτομαι το μέλλον αυτή τη στιγμή έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Πανσερραϊκό μετά την Άιντραχτ, κοιτάμε τον Πανσερραϊκό και όλα τα παιχνίδια σιγά-σιγά θα έρθουν».

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο