Το μέλλον του ΠΑΟΚ φωνάζει «παρόν»

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

Στο σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Αλκαζαρ, θα βρίσκονται επτά «πρώην» της Κ19 στην αποστολή της ομάδα με τους νεαρούς να δίνουν το παρόν.

Ο Πάμπλο Γκαρσία, συμπεριέλαβε τους  Χρήστο Ταλιχμανίδη, Λευτέρη Λύρατζη, Γιάννη Μιχαηλίδη, Χάρη Τσιγγάρα, Γιώργο Βρακά, Γιάννη Κωνσταντέλια και Γιώργο Κούτσια.

Μπορεί σήμερα να κάνει το επίσημο ντεμπούτο ο   Χρήστος Ταλιχμανίδης, αφού οι υπόλοιποι έχουν λάβει, λιγότερο ή περισσότερο, χρόνο συμμετοχής. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να επενδύσει πάνω σε αυτά τα παιδιά, καθώς το ταλέντο και το πάθος για την ομάδα θα δώσει έξτρα κίνητρο σε όλους για να δείξουν τις δυνάμεις τους.

Ο Ουρουγουανός προπονητής θα έχει την ευκαιρία να δει τους νεαρούς πρωταθλητές από την Κ19 αλλά και παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής.

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο