Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το κοινό πλέον ξέρει τα ΜΜΕ που διαβάζει…

Η εποχή που οι ειδήσεις περνούσαν αμαχητί στον αναγνώστη έχει τελειώσει. Το κοινό διαθέτει πλέον τα μέσα και την κριτική ικανότητα να ξεχωρίζει ποιος ενημερώνει και ποιος χειραγωγεί.

Οι πολιτικές και προσωπικές ατζέντες δεν μπορούν πια να κρύψουν στρεβλώσεις και ψευδείς αφηγήσεις. Κάθε προσπάθεια παραπλάνησης πέφτει στο κενό απέναντι σε πολίτες που συγκρίνουν, αμφισβητούν και απαιτούν αλήθεια.

Η αμεροληψία δεν είναι προαιρετική, είναι ζήτημα εμπιστοσύνης. Οι δημοσιογράφοι και ΜΜΕ που την αγνοούν διαπιστώνουν ότι το κοινό πλέον δεν παραπλανιέται. Η ενημέρωση που σέβεται την αλήθεια είναι η μόνη που έχει λόγο ύπαρξης.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με επιτυχία ο καθαρισμός του γονάτου του Μιχαηλίδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αρθροσκοπικός καθαρισμός στο γόνατο του Γιάννη Μιχαηλίδη, ο οποίος θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ για το προσεχές διάστημα.

Ο τραυματισμός του Έλληνα στόπερ προσθέτει έναν ακόμη «πονοκέφαλο» στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Μιχαηλίδης ξεκινά πλέον την αποθεραπεία του, ενώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ του ευχήθηκε γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

Περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Έρχεται στην Τούμπα δίχως να ανακοινώσει αποστολή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, χωρίς όμως να ανακοινωθεί αποστολή, όπως συνηθίζει πλέον ο Μανόλο Χιμένεθ στα πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει στους Δώνη, Καντεβέρε και Σούντμπεργκ, οι οποίοι συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα λόγω τραυματισμών.

Η τελευταία προπόνηση στο Δασυγένειο περιλάμβανε ενεργοποίηση, τακτική και τελειώματα, με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές να ολοκληρώνουν τις δοκιμές ενόψει του αυριανού αγώνα (07/12, 19:30), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Η αποστολή θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα

Διαβάστε Ακόμη