Έχει μεγάλη πλάκα το ελληνικο πρωτάθλημα, όπως το καταντησαν προ και μετά πανδημίας.
Γιατί ένα πρωτάθλημα φαίνεται οτι το κατέκτησε δίκαια στην κανονική αγωνιστική περίοδο ο Ολυμπιακός αλλά επειδή τα φαινόμενα απατούν, ακόμα και αυτός ο κακός φετινός ΠΑΟΚ πιθανόν δεν θα το είχε χάσει αν δεν είχε υποστεί το τριπλό ηλεκτροσόκ από Ιανουάριο έως και Μάιο, όπου έχασε και τις τρεις δίκες για την πολυιδιοκτησια με αποτέλεσμα να καταρρεύσει σε όλα τα επίπεδα.
Φανταστείτε λοιπόν τι θα γίνει μέσα στον Ιούλιο, αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει στο CAS και ο Ολυμπιακός καταδικαστεί από την Επιτροπή Δεοντολογίας!
Ενδεχόμενο Α:Ο ΠΑΟΚ ως δεύτερος ανακηρύσσεται πρωταθλητής και η ΑΕΚ ως δεύτερη πηγαίνει στοCHL!
Ενδεχόμενο Β:Η ΑΕΚ ως δεύτερη ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια, μπορεί και νταμπλουχος και ο ΠΑΟΚ ως δεύτερος πάει στο CHL!
Και όλα αυτά, παρότι ο ΚΑΠ έχει ξεχάσει να συμπεριλάβει στις εκκρεμότητες από δικαστικά όργανα τις αποφάσεις του CAS και της Επιτροπής Δεοντολογίας!
https://dikisports.blogspot.com/


