H ΠΑΕ ΠΑΟΚ με μπροστάρη τον μεγαλομέτοχο της προχωράει όλα αυτά τα βήματα τα οποία πρέπει να κάνει προκειμένου το έργο να περάσει στο επόμενο βήμα που είναι η έναρξη των εργασιών.
Από την πλευρά της πολιτείας και της γραφειοκρατίας υπάρχει χαρακτηριστική καθυστέρηση. Οι πρώτες προβλέψεις ανέφεραν πως θα είχε βγει εως το τέλος του 2021, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί. Η έκδοση του σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αναμένεται τελικά μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022.
Η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο από το να περιμένει τις εξελίξεις που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους. Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως θα με την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος είναι απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν συμπεριληφθεί οι διορθώσεις όλων αυτών που έχουν συμφωνηθεί και σε έγκαιρο χρονοδιάγραμμα.


