ΜΠΑΣΚΕΤ
Τεστ, προπόνηση και αναχώρηση για Αθήνα
Η μέρα ξεκίνησε από πολύ νωρίς για τον ΠΑΟΚ, καθώς πριν από την έναρξη της πρωινής προπόνησης, οι παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας υποβλήθηκαν σε έλεγχο για τον COVID-19, με τη βοήθεια του ειδικού συνεργείου της “ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ” που βρέθηκε στο “PAOK Sports Arena”.
Μετά την πρωινή προπόνηση η ομάδα αναχώρησε για την Αθήνα εν όψει των 3 φιλικών αγώνων που θα δώσει τις επόμενες μέρες με αντιπάλους την ΑΕΚ (16/9-17:00, ΟΑΚΑ), το Λαύριο (17/9-18:00, Κ.Γ. Λαυρίου) και τον Προμηθέα Πάτρας (19/9-17:00, “Δημήτρης Τόφαλος”).
Την αποστολή της ομάδας δεν ακολούθησαν οι Δημήτρης Κακλαμανάκης και Alan Herndon, οι οποίοι θα παραμείνουν στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσουν το πρόγραμμα θεραπείας, αλλά και ο Αναγνώστης Παπασάβογλου, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο αριστερό του πόδι λίγο πριν το τέλος της σημερινής προπόνησης.
Έτσι, ο Κώστας Μέξας θα έχει στη διάθεσή του τους: Beau Beech, Jermaine Love, Malcolm Griffin, Γιώργο Τσαλμπούρη, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Αντώνη Καραγιαννίδη, Κωνσταντίνο Ιατρίδη, Γιώργο Καμπερίδη, Νώντα Παπαντωνίου, Elston Turner, Elijah Mitrou-Long.
paokbc.gr
ΜΠΑΣΚΕΤ
Διοίκηση Πρωτοδικείου μέχρι την ΓΣ των μετόχων της ΚΑΕ και ορισμός νέας στις 17 Δεκεμβρίου
Σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε σήμερα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς ανακοινώθηκε η νέα διοίκηση Πρωτοδικείου, η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα σε αυτή τη μεταβατική φάση.
Η προσωρινή διοίκηση θα διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της ομάδας μέχρι τη γενική συνέλευση της 17ης Δεκεμβρίου, όπου προβλέπεται να πραγματοποιηθεί ο ορισμός και η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου..
ΜΠΑΣΚΕΤ
Ορίστηκε νέα Διοίκηση στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ από το πρωτοδικείο – Αυτό είναι το νέο ΔΣ
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει πως με ροσωρινή Διαταγή του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, ορίστηκε από σήμερα η νέα προσωρινή Διοίκηση, με σκοπό τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της KAE. Συγκεκριμένα στην διοίκηση συμμετέχουν οι Βεζυρτζής,Πετμεζάς και Τσακμακάς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι, με την από 3.12.2025 και ΓΑΚ/ΕΑΚ 67519/46506/2025 Απόφαση-Προσωρινή Διαταγή της κας Προέδρου Πρωτοδικών του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, ορίστηκε από σήμερα η νέα προσωρινή Διοίκηση, με σκοπό τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της KAE.
Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου, η προσωρινή Διοίκηση συγκροτείται ως εξής:
Πρόεδρος: Νικόλαος Βεζυρτζής
Αναπληρωτής Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος: Ιωάννης Πετμεζάς
Μέλος: Ευάγγελος Τσακμακάς
Η νέα Διοίκηση αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντά της και δεσμεύεται να εργαστεί με διαφάνεια, υπευθυνότητα και συνέπεια για την ομαλή λειτουργία της ομάδας, καθώς και για την απρόσκοπτη συνέχιση των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.
-
Απόψεις28-11-2025, 12:41Ο ΠΑΟΚ μετέτρεψε το ματς της Βουλγαρίας σε «τελικό»
-
PAOKDAY FOOTBALL ANALYSIS02-12-2025, 13:48Ανάλυση Γιακουμάκη: Ο φορ που κυριάρχησε στην περιοχή πριν καν σκοράρει
-
ΜΠΑΣΚΕΤ27-11-2025, 18:40Πρόταση του Μυστακίδη στον Χατζόπουλου για το νέο ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
-
Απόψεις28-11-2025, 12:36Η “Χ”άμενη ευκαιρία και ο κόμβος της Λειβαδειάς
-
PAOKDAY TV01-12-2025, 16:16Παπαντωνίου: “Θα σταθώ στο απίστευτο σπριντ του Τάισον, βγήκαν οι αλλαγές του Λουτσέσκου” (vid)
-
ΜΠΑΣΚΕΤ27-11-2025, 12:38Στα χέρια του Αριστοτέλη Μυστακίδη η ΚΑΕ ΠΑΟΚ
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ01-12-2025, 16:37Στο στόχαστρο της Άντερλεχτ ο Τσιφτσής (pic)
-
PAOKDAY TV28-11-2025, 15:54Παπαντωνίου: “Έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να μπει σε τροχιά οχτάδας, έλειψε ο Κωσταντέλιας” (vid)
