Σε στάση αναμονής βρίσκεται ο Στέφαν Σβαμπ, καθώς πλησιάζει η λήξη του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, το οποίο εκπνέει στις 30 Ιουνίου. Ο πολύπειρος Αυστριακός μέσος δεν έχει ακόμη λάβει επίσημη πρόταση ανανέωσης, ωστόσο δηλώνει αισιόδοξος πως ο Δικέφαλος θα του καταθέσει πρόταση παραμονής.
Μιλώντας σε Μέσα της πατρίδας του, ο 35χρονος άσος εξέφρασε την εκτίμηση ότι η παραμονή του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο της ομάδας μπορεί να αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα και για τη δική του συνέχιση στον ΠΑΟΚ. «Πιστεύω ότι ο σύλλογος θα μου κάνει πρόταση για νέο συμβόλαιο», σημείωσε χαρακτηριστικά, δίνοντας το στίγμα των προθέσεών του.
Παράλληλα, ο Σβαμπ παραμένει ενεργός στην αναζήτηση της επόμενης επαγγελματικής του στέγης, σε περίπτωση που δεν προκύψει συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Ήδη, όπως αποκάλυψε, βρίσκεται σε επικοινωνία με τη Ραπίντ Βιέννης, την ομάδα όπου αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια πριν μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη. Επιπλέον, φαίνεται να υπάρχουν ενδιαφέρον και από συλλόγους της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού ποδοσφαίρου.
Αξιοσημείωτο είναι πως, σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη κρούση από πλευράς ΠΑΟΚ προς τον παίκτη, γεγονός που αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Ο ίδιος πάντως, επιθυμεί να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο μέχρι το τέλος Ιουνίου, ώστε να λάβει τη σχετική απόφαση για το μέλλον της καριέρας του.
Ο Σβαμπ αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι του 2020 και έχει καταγράψει σημαντικές παρουσίες, όντας ένα από τα πιο σταθερά στελέχη της ομάδας τα τελευταία χρόνια.


