Ακολουθήστε μας

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Στροφή» στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος

Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει της «πρεμιέρας» της Α1 Μπάσκετ γυναικών για το τμήμα του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου με την ψυχολογία στα… ύψη μετά τη νίκη-πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου επί του Σπόρτιγκ, έπιασαν δουλειά για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος.

«Καρμπόν» το προγραμματισμένο ξεκίνημα της φετινής χρονιάς με αυτό της περσινής, καθώς ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ υποδέχεται και φέτος τον Παναθηναϊκό το Σάββατο 17 Οκτωβρίου.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων πέρα από την φυσική κατάσταση, τις ασκήσεις με μπάλα και τις ασκήσεις τεχνικής βελτίωσης που αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια, έχει προστεθεί και η βίντεο-ανάλυση, στην οποία ο Βασίλης Μασλαρινός επισημαίνει τα σωστά και λάθη που έγιναν στο παιχνίδι του κυπέλλου κόντρα στον Σπόρτιγκ.

Όσον αφορά το ιατρικό δελτίο, μόνο πρόβλημα παραμένει η Channon Fluker, η οποία συνεχίζει να προπονείται ατομικά.

acpaok.gr

ΜΠΑΣΚΕΤ

Δουλεύοντας από την οροφή του PAOK Sports Arena (pics)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Η νέα οπτική προσέγγιση του ΠΑΟΚ ξεκίνησε στο παιχνίδι με τον Κολοσσό, όταν η ομάδα αξιοποίησε τον φωτογράφο της στις τεχνικές γέφυρες στην οροφή του PAOK Sports Arena, ανοίγοντας τον δρόμο για εντυπωσιακές πανοραμικές λήψεις από μεγάλο ύψος.

Οι λήψεις που προέκυψαν δημοσιεύτηκαν στα social media της  “ασπρόμαυρης” ΚΑΕ και κέρδισαν αμέσως τις εντυπώσεις.

Δείτε τον φωτογράφο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην οροφή του γηπέδου:

Δείτε μερικές απο τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ: 

Περισσότερα

ΜΠΑΣΚΕΤ

Καράσκο: «Μας στοίχισε η δεύτερη περίοδος»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Ο Χαβιέ Καράσκο στάθηκε στη σημασία της δεύτερης περιόδου ως καθοριστικού σημείου της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας ότι εκεί η ομάδα του έχτισε τη διαφορά που έκρινε το ματς (82-70).

Παράλληλα, αναφέρθηκε στους τραυματισμούς των Χρυσικόπουλου και Τέιλορ, εκφράζοντας την ανησυχία του για την κατάστασή τους και υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα θα περιμένει τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Κάνοντας ένα σχόλιο για τον αγώνα: «Αρχίσαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά μετά δυσκολευτήκαμε και δεχθήκαμε 27 πόντους στη δεύτερη περίοδο. Παρά το κακό ποσοστό στο τρίποντο η ομάδα ήταν ανταγωνιστική ως το τέλος. Το κύριο στοιχείο που μας επηρέασε ήταν το αμυντικό ριμπάουντ.

Για τον τραυματισμό των Χρυσικόπουλου και Τέιλορ: «Τραυματίστηκε ο Τέιλορ στο 3ο λεπτό, έχει κάποιο πρόβλημα στο πόδι, θα δούμε. Ο Χρυσικόπουλος είχε πόνους στη μέση και για αυτό έμεινε εκτός».

Περισσότερα

Διαβάστε Ακόμη