ΜΠΑΣΚΕΤ
Στο φινάλε λύγισε…
Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του Basketball Champions League, καθώς ηττήθηκε από την Besiktas με 55-69 στην πρεμιέρα του Basketball Champions League. Ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος για 35 λεπτά, αλλά έμεινε χωρίς πόντο στο τελευταίο πεντάλεπτο, με αποτέλεσμα να δεχθεί ένα σερί 0-14 και να γνωρίσει την ήττα.
Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ από το ξεκίνημα, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει σκορ από τους JeQuan Lewis και Adam Smith και την Besiktas από τον Todrick Gother, με το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 17-16.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ είχε συνεχώς το προβάδισμα, παίζοντας πολύ καλή άμυνα και με 2 εύστοχες βολές του JeQuan Lewis, προηγήθηκε με 33-27 στο 18΄. Με ένα τρίποντο του Gothrer, όμως, η Besiktas μείωσε στον πόντο με τη λήξη του πρώτου μέρος (33-32).
Οι άμυνες έγιναν πολύ πιο δυνατές στο τρίτο δεκάλεπτο, με τον ΠΑΟΚ να μένει πίσω στο σκορ με 38-42 στο 26΄. Ένα καλάθι και φάουλ του Zane Knowles και ένα τρίποντο του JeQuan Lewis με τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου, όμως, έδωσαν στον ΠΑΟΚ το προβάδισμα με 49-47.
Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ καλά στο τέταρτο δεκάλεπτο και με 2 τρίποντα του Amanze Egekeze, προηγήθηκε με 60-55, 5΄21΄΄ πριν το τέλος του αγώνα. Στο τελευταίο κομμάτι, όμως, ο ΠΑΟΚ έμεινε χωρίς πόντο, ενώ η Besiktas έτρεξε ένα σερί 0-14, παίρνοντας τη νίκη με 60-69.
Τα δεκάλεπτα: 17-16, 33-32, 49-47, 60-69
PAOK: Lewis 19(3), Smith 8, Σχίζας 3 (1), Τσόχλας, Μαργαρίτης 2, Best 4 (1), Wiggins 5, Egekeze 6 (2), Sarikopoulos 2, Knowles 11.
Besiktas: Gotcher 19 (5), Al, Akpinar 3 (1), McKissic 5, Batuk 10 (2), McAdoo 12, Yildizli 5 (1), Savas 4, Theodore 11 (1), Djurisic
Paokbc.gr
ΜΠΑΣΚΕΤ
Η έγκριση Μυστακίδη απο την ΕΕΑ και η ΑΜΚ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που ακολουθεί
Ο φάκελος του Μυστακίδη για την απόκτηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται πλέον στα χέρια της ΕΕΑ, καθώς ο επιχειρηματίας κατέθεσε επίσημα όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά προκειμένου να λάβει τη σχετική άδεια.Η διαδικασία αυτή αποτελεί το τυπικό αλλά απαραίτητο βήμα για την ολοκλήρωση της αγοράς.
Μετά την έγκριση απο την ΕΕΑ το πλάνο που φέρεται να υπάρχει είναι η απόλυτη κυριαρχία στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες μόλις εξασφαλιστεί το ποσοστό του 60,8%, προβλέπεται ακόμη μία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που θα ανεβάσει το συνολικό ποσοστό ελέγχου στο 80%.
Η λογική του πλάνου παρουσιάζεται ως «μινιμουμ» κίνηση, δείχνοντας ξεκάθαρη στόχευση για πλήρη διοικητική και μετοχική κυριαρχία.
ΜΠΑΣΚΕΤ
Κατατέθηκε ο φάκελος Μυστακίδη στην ΕΕΑ για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη καταγράφηκε σήμερα για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς ολοκληρώθηκε το πρώτο επίσημο βήμα προς την αλλαγή ιδιοκτησίας. Ο φάκελος της πρότασης για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών από τον Τέλη Μυστακίδη κατατέθηκε και απεστάλη ηλεκτρονικά στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, σηματοδοτώντας ουσιαστικά την έναρξη της διαδικασίας που θα κρίνει το μέλλον της ομάδας.
Οι συνεργάτες του Θεσσαλονικιού επιχειρηματία συγκέντρωσαν και υπέβαλαν όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, προκειμένου η ΕΕΑ να προχωρήσει στον έλεγχο και στη συνέχεια να ορίσει τη συνεδρίαση όπου θα εξεταστεί επίσημα η αίτηση εξαγοράς. Η κίνηση αυτή θεωρείται καθοριστική, καθώς από την απόφαση της Επιτροπής θα εξαρτηθεί η τυπική επικύρωση μιας αλλαγής σελίδας που στην πράξη έχει ήδη προδιαγραφεί.
Ο Τέλης Μυστακίδης είναι ο μοναδικός μέτοχος της εταιρείας ALPHA SPORTS GROUP Μονοπρόσωπη Α.Ε., η οποία έχει δημιουργηθεί ώστε να αποκτήσει τις μετοχές της ΚΑΕ.
Με την έγκριση της ΕΕΑ, η αγορά του 60,81% των μετοχών θα μπορεί να ολοκληρωθεί άμεσα. Το ποσοστό αυτό προκύπτει από τη συμφωνημένη μεταβίβαση των μετοχών που κατέχουν οι τρεις υφιστάμενοι μεγαλομέτοχοι: ο Θανάσης Χατζόπουλος (31,61%), ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος (23,77%) και ο Ηλίας Βιολίδης (5,43%).
Σε κάθε περίπτωση, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ φαίνεται πως βρίσκεται ήδη στα πρόθυρα μιας νέας εποχής. Η πλευρά Μυστακίδη έχει ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες ώστε, μόλις υπάρξει το «πράσινο φως», να προχωρήσει άμεσα η μεταβίβαση και να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της επόμενης ημέρας του συλλόγου.
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ13-11-2025, 17:17Εντολή Σαββίδη για πληρωμή 250 χιλιάδες ευρώ στον ΑΣ ΠΑΟΚ για την εύρυθμη λειτουργία του
-
Απόψεις11-11-2025, 16:48Όταν το ποδόσφαιρο θυμάται τι πραγματικά είναι
-
Απόψεις13-11-2025, 13:29Η αποθέωση ενός ανθρώπου που άλλαξε τον ΠΑΟΚ
-
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ14-11-2025, 15:56Μεταγραφική “βόμβα” με Κοβάσεβιτς ο ΠΑΟΚ
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ11-11-2025, 12:01Κατσουράνης: «Τρομάζει ο ΠΑΟΚ, θα πάει μέχρι τέλους»
-
PAOKDAY TV10-11-2025, 18:17Παπαντωνίου: “Ο ΠΑΟΚ έδειχνε σαστισμένος από το πάθος του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο”
-
PAOKDAY TV12-11-2025, 12:44Παπαντωνίου: “Έχει ανοίξει συζήτηση στον ΠΑΟΚ για παραχώρηση Τσάλοφ – Αναζητά φορ” (vid)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ10-11-2025, 12:40Σκόραρε κόντρα στην Πλζεν ο Ζαφείρης (vid)
