ΜΠΑΣΚΕΤ
Στην Πολωνία χωρίς Melvin ο ΠΑΟΚ
Με στόχο να μεγαλώσει το νικηφόρο σερί του και να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση του FIBA Europe Cup, αναχωρεί για την Πολωνία η αποστολή του ΠΑΟΚ, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Anwil Wloclawek (22/10, 21:45).
Ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena, ο Cleveland Melvin έμεινε και πάλι εκτός, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στο πέλμα και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Πολωνία. Ο Αμερικανός φόργουορντ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, προκειμένου να είναι στη διάθεση του Jure Zdovc για τον αγώνα με το Περιστέρι.
Στην αποστολή του ΠΑΟΚ στην Πολωνία, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές… Αντώνης Κόνιαρης, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Θοδωρής Ζάρας, K.J. Jackson, Marvin Jones, Νίκος Περσίδης, Κωνσταντίνος Ιατρίδης, Stephen Brown, Γιώργος Φίλλιος, Ben Moore, Tomas Dimsa και Χρήστος Μανθόπουλος.
Διαιτητές του αγώνα της Τετάρτης είναι οι: Fernando Calatrava, Igor Mitrovski, Joaquin Garcia Gonzalez.
paokbc.gr
ΜΠΑΣΚΕΤ
Διοίκηση Πρωτοδικείου μέχρι την ΓΣ των μετόχων της ΚΑΕ και ορισμός νέας στις 17 Δεκεμβρίου
Σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε σήμερα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς ανακοινώθηκε η νέα διοίκηση Πρωτοδικείου, η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα σε αυτή τη μεταβατική φάση.
Η προσωρινή διοίκηση θα διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της ομάδας μέχρι τη γενική συνέλευση της 17ης Δεκεμβρίου, όπου προβλέπεται να πραγματοποιηθεί ο ορισμός και η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου..
ΜΠΑΣΚΕΤ
Ορίστηκε νέα Διοίκηση στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ από το πρωτοδικείο – Αυτό είναι το νέο ΔΣ
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει πως με ροσωρινή Διαταγή του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, ορίστηκε από σήμερα η νέα προσωρινή Διοίκηση, με σκοπό τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της KAE. Συγκεκριμένα στην διοίκηση συμμετέχουν οι Βεζυρτζής,Πετμεζάς και Τσακμακάς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι, με την από 3.12.2025 και ΓΑΚ/ΕΑΚ 67519/46506/2025 Απόφαση-Προσωρινή Διαταγή της κας Προέδρου Πρωτοδικών του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, ορίστηκε από σήμερα η νέα προσωρινή Διοίκηση, με σκοπό τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της KAE.
Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου, η προσωρινή Διοίκηση συγκροτείται ως εξής:
Πρόεδρος: Νικόλαος Βεζυρτζής
Αναπληρωτής Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος: Ιωάννης Πετμεζάς
Μέλος: Ευάγγελος Τσακμακάς
Η νέα Διοίκηση αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντά της και δεσμεύεται να εργαστεί με διαφάνεια, υπευθυνότητα και συνέπεια για την ομαλή λειτουργία της ομάδας, καθώς και για την απρόσκοπτη συνέχιση των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.
-
Απόψεις28-11-2025, 12:41Ο ΠΑΟΚ μετέτρεψε το ματς της Βουλγαρίας σε «τελικό»
-
Απόψεις25-11-2025, 11:32Ο λύκος κι αν εγέρασε…
-
PAOKDAY FOOTBALL ANALYSIS02-12-2025, 13:48Ανάλυση Γιακουμάκη: Ο φορ που κυριάρχησε στην περιοχή πριν καν σκοράρει
-
Απόψεις28-11-2025, 12:36Η “Χ”άμενη ευκαιρία και ο κόμβος της Λειβαδειάς
-
ΜΠΑΣΚΕΤ27-11-2025, 18:40Πρόταση του Μυστακίδη στον Χατζόπουλου για το νέο ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
-
PAOKDAY TV01-12-2025, 16:16Παπαντωνίου: “Θα σταθώ στο απίστευτο σπριντ του Τάισον, βγήκαν οι αλλαγές του Λουτσέσκου” (vid)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ25-11-2025, 15:11Νέα Τούμπα: Δεν υπάρχει κίνδυνος ανάκλησης της παραχώρησης της έκτασης από το ΤΕΘΑΑ
-
ΜΠΑΣΚΕΤ27-11-2025, 12:38Στα χέρια του Αριστοτέλη Μυστακίδη η ΚΑΕ ΠΑΟΚ
