Στην Αθήνα ο Ζαγοράκης και τα ραντεβού με φόντο τις εκλογές της ΕΠΟ

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης βρίσκεται στην Αθήνα και σύμφωνα με την εφημερίδα “Live Sport” είχε συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη στο πλαίσιο την υποψηφιότητα τους στις εκλογές της ΕΠΟ.

Τις τελευταίες ημέρες ο εκλεκτός της κυβέρνησης συνεχίζει τις επαφές του και όπως τονίζεται θα προσπαθήσει για μια συνάντηση με τον πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη, χωρίς ακόμη να είναι σίγουρο εάν τελικά γίνει η συγκεκριμένη συνάντηση.

Επίσης το τελευταίο χρονικό διάστημα γίνεται έντονη συζήτηση για το επιτελείο του Ζαγοράκη στην ΕΠΟ,καθώς  το επόμενο ΔΣ που θα βγει θα έχει έντονο το χρώμα της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ που αυτή την στιγμή έχουν το συντριπτικό μέρος των Ενώσεων με το μέρος τους.

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο