ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σκέψεις για παραίτηση Κατσαρή που προς το παρόν φαίνεται να «παγώνουν»
Τις τελευταίες ημέρες στο εσωτερικό του ΑΣ ΠΑΟΚ κυκλοφορούν έντονες φήμες πως ο πρόεδρος Θανάσης Κατσαρής σκέφτεται να υποβάλει παραίτηση, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει καταθέσει επίσημη επιστολή. Οι πληροφορίες που έρχονται από το περιβάλλον του συστήνουν «παγώμα» αυτής της πρόθεσης, καθώς ο πολύπειρος παράγοντας φαίνεται να έχει δεύτερες σκέψεις για το αν θα προχωρήσει τελικά σε αυτήν την κίνηση.
Η περίοδος που διανύει ο ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Το μέλλον της Νέας Τούμπας και η συμφωνία με τον Τέλη Μυστακίδη έχουν πυροδοτήσει έντονες αντιπαραθέσεις και διχασμό εντός της ομάδας. Επιπλέον, η έλλειψη ξεκάθαρων απαντήσεων και διαφάνειας σχετικά με τα ζητήματα αυτά έχει προκαλέσει αίσθημα ανασφάλειας και ανησυχίας στα μέλη και τη βάση του συλλόγου.
Σε αυτό το πλαίσιο, η σκέψη του Κατσαρή να αποχωρήσει από την προεδρία προκάλεσε μεγάλη αίσθηση, όμως οι δεύτερες σκέψεις που φαίνεται να έχει τις τελευταίες ώρες δείχνουν πως η παραμονή του παραμένει πιθανή. Ο ίδιος, μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες στην ηγεσία του ΑΣ, αντιλαμβάνεται ίσως το μέγεθος της ευθύνης και την ανάγκη για σταθερότητα σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή.
Η πιθανή ανάκληση της παραίτησης θα μπορούσε να προσφέρει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ τον πολύτιμο χρόνο που χρειάζεται για να βρει λύσεις, να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τη Νέα Τούμπα και να αντιμετωπίσει τις εσωτερικές διαφωνίες. Παράλληλα, ανοίγει δρόμους για ουσιαστικό διάλογο και σχεδιασμό, στοιχεία απαραίτητα ώστε να αποφευχθεί η παρατεταμένη αβεβαιότητα.
Οι επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι καθοριστικές για την πορεία του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, καθώς όλοι περιμένουν ξεκάθαρες κινήσεις και αποφάσεις που θα σηματοδοτήσουν την επόμενη μέρα. Μέχρι τότε, το κλίμα παραμένει βαρύ, με την ανάγκη για ηγεσία και ενότητα να γίνεται ολοένα και πιο επιτακτική.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Συμπλήρωσε κάρτες ο Οζντόεφ
Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ δέχτηκε κίτρινη κάρτα στο ντέρμπι με τον Άρη, η οποία ήταν η τρίτη για φέτος, και θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στη Super League.
Ο Ρώσος χαφ τιμωρήθηκε για φάουλ στο 68ο λεπτό, δείχνοντας αδυναμία να συγκρατήσει τα νεύρα του.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ο Χιμένεθ δεν έδωσε το χέρι στον Λουτσέσκου!
Ο Μανόλο Χιμένεθ έφυγε εκνευρισμένος μετά την ήττα του Άρη από τον ΠΑΟΚ, αποφεύγοντας την καθιερωμένη χειραψία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.
Ο Ισπανός τεχνικός κατευθύνθηκε κατευθείαν στα αποδυτήρια, δείχνοντας τη δυσαρέσκειά του για την εικόνα της ομάδας.
-
PAOKDAY FOOTBALL ANALYSIS02-12-2025, 13:48Ανάλυση Γιακουμάκη: Ο φορ που κυριάρχησε στην περιοχή πριν καν σκοράρει
-
PAOKDAY TV01-12-2025, 16:16Παπαντωνίου: “Θα σταθώ στο απίστευτο σπριντ του Τάισον, βγήκαν οι αλλαγές του Λουτσέσκου” (vid)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ01-12-2025, 16:37Στο στόχαστρο της Άντερλεχτ ο Τσιφτσής (pic)
-
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ02-12-2025, 23:12Τρομερή εμφάνιση και πρόκριση στον ημιτελικό
-
Απόψεις01-12-2025, 17:45Σπουδαία νίκη μεν, «φωνάζει» για ενίσχυση δε
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ01-12-2025, 13:40Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «προστάτεψε» τον έξαλλο Λουτσέσκου
-
Απόψεις01-12-2025, 12:10Πέρασε από το «μπλόκο» της Λιβαδειάς και είδε τον Γιακουμάκη να καρπώνεται τους κόπους του
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ01-12-2025, 12:25«No problem»: Η απάντηση του Ντεσπόντοφ μετά την αλλαγή του στον Λουτσέσκου
