Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκεφτόταν το ποδοσφαιρικό τέλος από την Ξάνθη ο Μελιοπουλος

Οι σκέψεις του Δημήτρη  Μελιοπουλο για πρόωρο τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας υπήρχαν από την περίοδο που αγωνιζόταν στην ομάδα της Ξάνθης.

Σε εκείνη την περίοδο ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε εκφράσει τις σκέψεις του στους ανθρώπους της ακριτικής ομάδας χωρίς όμως να κάνει πράξη τις σκέψεις του καθώς πείστηκε να συνεχίσει στο ποδόσφαιρο τόσο από την διοίκηση της ομάδας όσο και από τον μάνατζέρ του.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κ17: Πλημμύρισε το γήπεδο στο Φίλυρο – Αναβλήθηκε το ντέρμπι Άρη–ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Η  κακοκαιρία Byron προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στο Φίλυρο, όπου το δημοτικό γήπεδο πλημμύρισε μέσα σε λίγα λεπτά, μετατρεπόμενο σε… «πισίνα».

Η συνεχής βροχόπτωση στα βόρεια της Θεσσαλονίκης οδήγησε στην αναβολή του προγραμματισμένου ντέρμπι Κ17 Άρη–ΠΑΟΚ, που μετατίθεται για αύριο (7/12) στις 15:00.

Παράλληλα, θεωρείται πολύ πιθανό να μετατεθεί και ο αγώνας της Κ15, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για σήμερα το απόγευμα.

Περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μιχαηλίδης νοκ άουτ: Επιστροφή μετά το νέο έτος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Τα νέα από την προπόνηση του ΠΑΟΚ δεν είναι ευχάριστα, καθώς ο Γιάννης Μιχαηλίδης θα χρειαστεί να περάσει από αρθροσκοπικό καθαρισμό στο γόνατο, κάτι που τον αφήνει εκτός δράσης για το προσεχές διάστημα.

Όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η προετοιμασία για τη μάχη με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας συνεχίζεται, με την τακτική να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν το απόγευμα της Παρασκευής (05.12) στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δουλειά στην τακτική και οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο.

Ο  Γιάννης Κωνσταντέλιας έβγαλε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ ο  Δημήτρης Πέλκας υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Ο  Γιάννης Μιχαηλίδης έμεινε εκτός προπόνησης και θα υποβληθεί το Σάββατο (06.12) σε αρθροσκοπικό καθαρισμό στο γόνατο.

Η ομάδα την παραμονή του αγώνα με τον Άρη θα προπονηθεί στις 16:45.

Περισσότερα

Διαβάστε Ακόμη