Σχολίασαν την διαιτησία του Γκεστράνιους Κάκος και Βαρούχας!

PAOKDAY
Ανάγνωση 3'

Αναλυτικά για τις επίμαχες φάσεις, ο Βαρούχας είπε:

«Με τη διαιτησία του θα γελάνε μέχρι την Μογγολία. Θα πρέπει να γίνεται καλύτερη επιλογή. Να τώρα που αυτές οι αποφάσεις μετράνε και δημιουργούν πρόβλημα. Στο 71′  οι παίκτες του Παναθηναϊκού φωνάζουν για χέρι- πέναλτι. Η μπάλα πηγαίνει σε κοντινή απόσταση από το κεφάλι του παίκτη του Παναθηναϊκού και το χέρι του παίκτη του ΠΑΟΚ είναι σε φυσική θέση. Η φάση που έχει δημιουργηθεί το μεγάλο θέμα είναι στο 79ο λεπτό . Είναι για να γελάει κανείς. Ο διαιτητής ζητάει συγνώμη λες και είναι παππάς. Υπάρχει πλεονέκτημα και έπρεπε να το αφήσει ο διαιτητής. Δίνει κάρτα αρχικά στον παίκτη του Παναθηναϊκού και μετά καταλαβαίνει ότι έχει κάνει λάθος. Το να πηγαίνεις να ζητάς συγνώμη δεν έχει νόημα. Καλύτερα να μην μιλάς. Όταν σφυρίζει ο διαιτητής δεν μπορεί να επέμβει το VAR. Για το πέναλτι πoυ ζητάει ο ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις δεν υπάρχει. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ βρίσκει τον παίκτη του Παναθηναϊκού και δεν υπάρχει παράβαση».

«Ήταν μία κακή διαιτησία. Το παιχνίδι είχε μία σημαντική απόφαση και μία που δημιούργησε ο Φινλανδός» ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια, μίλησε για το μαρκάρισμα του Λύρατζη στον Καμπετσή, πριν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ο Μακέντα

«Σε μία κλασσική περίπτωση πλεονεκτήματος, βιάστηκε να σφυρίξει το φάουλ. Μπορεί στην εξέλιξη να υπάρχει γκολ, αλλά η φάση είναι ως μη γενόμενη γιατί έχει σφυρίξει. Δεν υπάρχει ακύρωση γκολ. Η σωστή χρήση του πλεονεκτήματος, ομορφαίνει το παιχνίδι. Εδώ μόνο αυτό δεν έγινε. Είναι ένα δείγμα της ποιότητας του διαιτητή αυτό. Άλλο το φινλανδικό ποδόσφαιρο, άλλο η φινλανδική διαιτησία. Η φινλανδική διαιτησία είναι ανύπαρκτη στην Ευρώπη!» είπε ο Κάκος.

Όσον αφορά τη φάση στο τέλος, με τον Κρμέντσικ και τον Βέλεθ στην περιοχή, είπε: «Ο επιθετικός μετά το πάρσιμο που κάνει με το δεξί πόδι, δέχεται ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα και θα ανατραπεί. Η επαφή αυτή προκαλεί την πτώση .Είναι ξεκάθαρη περίπτωση πέναλτι. Είναι παράβαση που δε δόθηκε. Μπορεί για το διαιτητή να είναι δύσκολη, αλλά για τον VAR όχι. O αμυντικός ανατρέπει τον επιθετικό και αυτό είναι ξεκάθαρο».

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο