Ο Σαβάρ Ρέινολντς Τζούνιορ εξέφρασε τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία του για τον μεγάλο τελικό του FIBA Europe Cup απέναντι στην Μπιλμπάο, τονίζοντας πόσο ξεχωριστό είναι να αγωνίζεσαι σε μια τέτοια διοργάνωση με το γήπεδο γεμάτο.
Επισήμανε τη σημασία της υποστήριξης του κόσμου και δήλωσε έτοιμος να δώσει τα πάντα για την ομάδα σε αυτή τη σημαντική αναμέτρηση.
Αναλυτικά όσα είπε στη media day:
Τι περιμένει από την Μπιλμπάο:
«Είναι μία πολύ καλή ισπανική ομάδα αλλά με όλο τον σεβασμό, θα έλεγα ότι όλα θα κριθούν από εμάς. Πρέπει να παίξουμε σκληρά, επιθετικά στην άμυνα και γρήγορα για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».
Τα συναισθήματά του που παίζει σε τόσο μεγάλα παιχνίδια:
«Θα έλεγα ότι είναι ευλογία πρωτίστως να παίζεις μπάσκετ, από εκεί και πέρα να αγωνίζεσαι και να μοιράζεσαι με την οικογένειά σου αυτά τα συναισθήματα είναι κάτι που ευχαριστώ τον Θεό που μου το δίνει. Ο πατέρας μου είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει από μπάσκετ και μου δίνει πολύτιμες συμβουλές για το πως να αντιμετωπίζω ένα παιχνίδι. Και θα είναι η πρώτη φορά που θα με δει να αγωνίζομαι για έναν τίτλο».
Για το μήνυμα του Κέβιν Πόρτερ και τις ευχές στην ομάδα:
«Ήταν πολύ όμορφο το μήνυμα που μας έστειλε, κατανοώ απόλυτα το μότο «Μία φορά ΠΑΟΚ, για πάντα ΠΑΟΚ», είναι κάτι το οποίο ζω από την πρώτη στιγμή πoυ ήρθα εδώ».
Αν το γεγονός ότι κατέκτησε έναν τίτλο στην Κύπρο του δίνει μία εμπειρία παραπάνω για το αυριανό ματς:
«Θα έλεγα ότι το γεγονός ότι κατέκτησα κάποια πράγματα στην Κύπρο με βοήθησαν στο θέμα της εμπειρίας, τώρα όμως είναι κάτι διαφορετικό, τώρα μιλάμε για έναν ευρωπαϊκό τελικό κόντρα σε μία πολύ καλή ισπανική ομάδα και επαναλαμβάνω ότι το πιο σημαντικό είναι το πως θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός τέτοιου αγώνα».


