Ακολουθήστε μας

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ρέινολντς: «Νιώθω σαν να παίζουμε μαζί χρόνια»

Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, ο Σαβάρ Ρέινολντς τόνισε τη σημασία της χημείας και του θετικού κλίματος στον ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» έκλεισαν τον γύρο στην 3η θέση με ρεκόρ 6-5, μετά τη σημαντική νίκη στην Καρδίτσα (81-84).

Ο Ρέινολντς, ως ένας από τους πρωταγωνιστές, σχολίασε την προσαρμογή του στην ομάδα και την επιτυχία της να παραμένει ανταγωνιστική σε όλους τους στόχους υπό την καθοδήγηση του Μάσσιμο Καντσελιέρι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με την Καρδίτσα: «Ήταν ένα σημαντικό αποτέλεσμα, μία τεράστια νίκη για εμάς, γιατί η Καρδίτσα ήταν αήττητη για έξι παιχνίδια. Πρέπει να μείνουμε συνεπείς, γιατί γνωρίζουμε ότι το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό φέτος και όλοι παλεύουν σε όλα τα παιχνίδια. Εμείς πρέπει να παραμείνουμε συμπαγείς και να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να παίρνουμε νίκες».

Για την επίδοση και την προσαρμογή του στην ομάδα μετά από το πρώτο κομμάτι της σεζόν: «Είμαι ικανοποιημένος από την προσαρμογή μου. Ήμουν στην Κύπρο, μετά ήρθα εδώ και παίζω σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, Πέρασα μια περίοδο προσαρμογής, όπου έμαθα πώς να δουλεύω, ώστε να έρθει η επιτυχία. Από την αρχή μέχρι τώρα, βρήκα αυτές τις λεπτομέρειες, όπως το να βλέπω βίντεο από τους αγώνες και προσέθεσα στοιχεία στο παιχνίδι μου. Η σχέση και η χημεία της ομάδας είναι υπέροχη. Είναι εύκολο για εμένα, παίζω μπάσκετ χωρίς άγχος και βάζω τα δυνατά μου για να σκοράρω».

Για το τι άλλαξε στην ομάδα το τελευταίο μήνα: «Είχαμε επιτυχίες και στην αρχή της σεζόν. Είναι σημαντικό ότι είμαστε συνεπείς στο να τελειώνουμε τα παιχνίδια. Το προηγούμενο διάστημα είχαμε πρόβλημα με την επίδοσή μας στο τρίτο δεκάλεπτο. Τώρα στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο συνεχίζουμε να είμαστε επιθετικοί στο παιχνίδι μας, να είμαστε ο εαυτός μας και να πηγαίνουμε μπροστά αντί να σταματάμε. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη βελτίωσή μας».

Για το γεγονός ότι δείχνει αυτοπεποίθηση και στα δύο μέρη του παρκέ και η εξήγησή του: «Έπαιξε ρόλο ο χρόνος, στην αρχή όλα ήταν καινούρια, ο προπονητής, το σύστημα και οι παίκτες. Στη συνέχεια βρήκαμε χημεία μέσα στην ομάδα, ήμασταν Έλληνες και Αμερικανοί. Ειλικρινά νιώθω σαν να είμαστε μαζί χρόνια. Η σύνδεση και η χημεία ήταν αυτά που έκαναν το «κλικ». Πρέπει να αποδείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε, γιατί τώρα μπορεί να τα κάνουμε όλα σωστά και τις επόμενες εβδομάδες να τα πηγαίνουμε χάλια. Πρέπει να μείνουμε στη στιγμή».

Για το αν είναι σημαντικό να έχουν καλές σχέσεις και εκτός γηπέδου: «Όλοι είναι καλοί άνθρωποι και οι Αμερικανοί και οι Έλληνες. Φροντίζουμε ο ένας τον άλλον. Οι καλές σχέσεις και η χημεία είναι το δυνατό σημείο του ΠΑΟΚ. Τα πηγαίνουμε πολύ καλά τώρα και ελπίζω να συνεχιστεί αυτό».

ΜΠΑΣΚΕΤ

Δουλεύοντας από την οροφή του PAOK Sports Arena (pics)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Η νέα οπτική προσέγγιση του ΠΑΟΚ ξεκίνησε στο παιχνίδι με τον Κολοσσό, όταν η ομάδα αξιοποίησε τον φωτογράφο της στις τεχνικές γέφυρες στην οροφή του PAOK Sports Arena, ανοίγοντας τον δρόμο για εντυπωσιακές πανοραμικές λήψεις από μεγάλο ύψος.

Οι λήψεις που προέκυψαν δημοσιεύτηκαν στα social media της  “ασπρόμαυρης” ΚΑΕ και κέρδισαν αμέσως τις εντυπώσεις.

Δείτε τον φωτογράφο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην οροφή του γηπέδου:

Δείτε μερικές απο τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ: 

Περισσότερα

ΜΠΑΣΚΕΤ

Καράσκο: «Μας στοίχισε η δεύτερη περίοδος»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Ο Χαβιέ Καράσκο στάθηκε στη σημασία της δεύτερης περιόδου ως καθοριστικού σημείου της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας ότι εκεί η ομάδα του έχτισε τη διαφορά που έκρινε το ματς (82-70).

Παράλληλα, αναφέρθηκε στους τραυματισμούς των Χρυσικόπουλου και Τέιλορ, εκφράζοντας την ανησυχία του για την κατάστασή τους και υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα θα περιμένει τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Κάνοντας ένα σχόλιο για τον αγώνα: «Αρχίσαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά μετά δυσκολευτήκαμε και δεχθήκαμε 27 πόντους στη δεύτερη περίοδο. Παρά το κακό ποσοστό στο τρίποντο η ομάδα ήταν ανταγωνιστική ως το τέλος. Το κύριο στοιχείο που μας επηρέασε ήταν το αμυντικό ριμπάουντ.

Για τον τραυματισμό των Χρυσικόπουλου και Τέιλορ: «Τραυματίστηκε ο Τέιλορ στο 3ο λεπτό, έχει κάποιο πρόβλημα στο πόδι, θα δούμε. Ο Χρυσικόπουλος είχε πόνους στη μέση και για αυτό έμεινε εκτός».

Περισσότερα

Διαβάστε Ακόμη