O μπακ του ΠΑΟΚ, Ράφα Σοάρες μετά το τέλος του αγώνα στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA στάθηκε στην σημασία της νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό και αναφέρθηκε και στον ρόλο που έπαιξε η κόπωση που υπάρχει στον “Δικέφαλο”
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για το παιχνίδι: «Προερχόμαστε από μία περίοδο με συνεχόμενα και δύσκολα παιχνίδια. Το σημερινό ήταν επίσης ένα δύσκολο παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα αλλά κάναμε την δουλειά και είμαστε χαρούμενοι που νικήσαμε και πάμε στην διακοπή με το τρίποντο».
Για το που οφείλεται το κακό τελευταίο μισάωρο του Δικεφάλου: «Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να τα εξηγείς όλα. Θεωρώ πως ήταν ένας συνδυασμός πνευματικής και σωματικής κόπωσης. Δεν είχαμε την απαιτούμενη ενέργεια στο τελευταίο τριαντάλεπτο. Πάντως, το διαχειριστήκαμε με τον τρόπο μας και καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο, που ήταν και το ζητούμενο του σημερινού παιχνιδιού».


