“Προβληματίστηκε ο ΠΑΟΚ”

PAOKDAY
Ανάγνωση 2'

Στο συνδρομητικό κανάλι έκανε δηλώσεις και ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, Άγγελος Χαριστέας όπου μίλησε για το πού κρίθηκε η νίκη της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ

Αναλυτικά τα όσα ειπε :

Για την εξέλιξη της σημερινής αναμέτρησης: «Θα συμφωνήσω ότι δεν αρχίσαμε καλά το παιχνίδι, χάσαμε το κέντρο, εμείς αυτό που κατορθώσαμε ήταν να ισορροπήσουμε το παιχνίδι μετά το πρώτο 15λέπτο, φέραμε τον Λάρσον πιο πίσω για να καλύψουμε το κέντρο, πιέσαμε πιο ψηλά και αυτό φάνηκε ότι ήταν πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ, στη δική μας πίεση δηλαδή. Στο 2ο μέρος, εκμεταλλευτήκαμε το γεγονός ότι μπήκαμε νωρίς στο 2-1, προβληματίστηκε ο ΠΑΟΚ, αλλά εκεί που πήγαινε να ανέβει, πετύχαμε το 3-1, ήρθε και το 4-1 γρήγορα και κάπου εκεί κλείδωσε η νίκη».

 

Πρόσθεσε πως: «Θα έλεγα ότι με τον κ. Ένινγκ αυτό που θέλουμε να περάσουμε στα παιδιά είναι ότι όταν δεν μπορούμε να κερδίσουμε, να μην χάσουμε, αυτό είναι πολύ σημαντικό όταν κάνεις μια κούρσα για την Ευρώπη. Πέρυσι στην Αθήνα δεν πήραμε βαθμό και φέτος δεν έχουμε χάσει, είναι σημαντικό για την ομάδα που κοιτάει τις υψηλές θέσεις. Δεχόμαστε κάποια περίεργα – αστεία γκολ αλλά μην ξεχνάμε ότι φτιάχνουμε νέα ομάδα, αλλάξαμε το σύστημα, οι παίκτες προσαρμόστηκαν σωστά, το σύστημα άλλαξε γιατί έπρεπε να πετύχουμε περισσότερα γκολ με βάση τις ευκαιρίες που δημιουργούμε.

 

Φτιάχνουμε μια ομάδα που αποκτάει σταθερότητα, όταν θα μπούμε στα πλέι οφ, θα συνεχίσουμε με το ίδιο στυλ, ίσως αυτό να μας συμφέρει γιατί είναι ένα μίνι πρωτάθλημα».

banner
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο