Ακολουθήστε μας

ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρωτοβουλία Χατζόπουλου για τον πλήρη έλεγχο και αξιοποίηση του γηπέδου και η εμπορική του εκμετάλλευση

Σε μια κρίσιμη καμπή φαίνεται να βρίσκεται το μέλλον του PAOK Sports Arena, καθώς ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, έθεσε ξεκάθαρα το πλαίσιο των προθέσεων της διοίκησης στη διάρκεια της τελευταίας συνέντευξης Τύπου. Με κεντρικό στόχο την πλήρη αξιοποίηση και αναβάθμιση του γηπέδου, η ΚΑΕ βρίσκεται σε διαρκείς επαφές τόσο με τον ΑΣ ΠΑΟΚ όσο και με εξειδικευμένες εταιρείες που μπορούν να συνδράμουν στον σχεδιασμό και την υλοποίηση των αλλαγών.

«Θέλουμε να αποκτήσουμε τον απόλυτο έλεγχο του γηπέδου και βρισκόμαστε σε επαφές με τον ΑΣ καθώς στόχος είναι να προχωρήσουμε σε πολλές αλλαγές. Προς αυτήν την κατεύθυνση, είμαστε σε επαφές με μια εταιρία η οποία ειδικεύεται στην οργάνωση events και νομίζω ότι, εφόσον γίνει αυτό, αυτομάτως θα αλλάξουν και τα οικονομικά δεδομένα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χατζόπουλος.

Πολλαπλά εμπόδια, χιλιάδες ευρώ χαμένα

Αυτή τη στιγμή, το PAOK Sports Arena υπολειτουργεί σε ό,τι αφορά την εμπορική του δυναμική. Οι υφιστάμενες υποδομές δεν επιτρέπουν την αξιοποίηση σημαντικών χώρων του γηπέδου, με αποτέλεσμα τόσο η ΚΑΕ όσο και ο ΑΣ ΠΑΟΚ να στερούνται σημαντικά έσοδα. Από κυλικεία και VIP χώρους, μέχρι την απουσία εκδηλώσεων και δράσεων εντός της εγκατάστασης, οι οικονομικές απώλειες είναι χιλιάδων ευρώ σε ετήσια βάση.

Αναγκαία η εξεύρεση λύσης

Δεδομένου ότι ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ  δεν έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει άμεσα στις απαραίτητες επενδύσεις, γίνεται όλο και πιο επιτακτική η ανάγκη για εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες. Η πρόταση της ΚΑΕ να αναλάβει πλήρως τη διαχείριση του γηπέδου, συνδυαστικά με την εμπλοκή εταιρίας εξειδικευμένης στη διοργάνωση και αξιοποίηση εκδηλώσεων, δείχνει να είναι μια ρεαλιστική διέξοδος. Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως το γήπεδο ανήκει στον ΑΣ.

Στο τραπέζι η ολική ανακαίνιση

Οι πρώτες σκέψεις κάνουν λόγο για στοχευμένες παρεμβάσεις σε κοινόχρηστους χώρους, υποδομές φιλοξενίας, φωτισμό και τεχνικό εξοπλισμό, με απώτερο στόχο το γήπεδο να μπορεί να φιλοξενεί πολυσύνθετες δράσεις και όχι μόνο αγώνες μπάσκετ. Μια τέτοια εξέλιξη δεν θα αναβαθμίσει μόνο το brand της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά θα ενισχύσει και το προφίλ του ίδιου του Συλλόγου.

Επόμενα βήματα

Το ερχόμενο διάστημα αναμένεται να είναι καθοριστικό. Αν οι επαφές ευοδωθούν και βρεθεί κοινός τόπος με τον ΑΣ, τότε μπορεί να ανοίξει ο δρόμος για μια στρατηγική επένδυση που θα αλλάξει τα δεδομένα στο PAOK Sports Arena. Το στοίχημα είναι μεγάλο – αλλά και το κέρδος, ακόμα μεγαλύτερο.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Δουλεύοντας από την οροφή του PAOK Sports Arena (pics)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Η νέα οπτική προσέγγιση του ΠΑΟΚ ξεκίνησε στο παιχνίδι με τον Κολοσσό, όταν η ομάδα αξιοποίησε τον φωτογράφο της στις τεχνικές γέφυρες στην οροφή του PAOK Sports Arena, ανοίγοντας τον δρόμο για εντυπωσιακές πανοραμικές λήψεις από μεγάλο ύψος.

Οι λήψεις που προέκυψαν δημοσιεύτηκαν στα social media της  “ασπρόμαυρης” ΚΑΕ και κέρδισαν αμέσως τις εντυπώσεις.

Δείτε τον φωτογράφο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην οροφή του γηπέδου:

Δείτε μερικές απο τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ: 

Περισσότερα

ΜΠΑΣΚΕΤ

Καράσκο: «Μας στοίχισε η δεύτερη περίοδος»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Ο Χαβιέ Καράσκο στάθηκε στη σημασία της δεύτερης περιόδου ως καθοριστικού σημείου της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας ότι εκεί η ομάδα του έχτισε τη διαφορά που έκρινε το ματς (82-70).

Παράλληλα, αναφέρθηκε στους τραυματισμούς των Χρυσικόπουλου και Τέιλορ, εκφράζοντας την ανησυχία του για την κατάστασή τους και υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα θα περιμένει τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Κάνοντας ένα σχόλιο για τον αγώνα: «Αρχίσαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά μετά δυσκολευτήκαμε και δεχθήκαμε 27 πόντους στη δεύτερη περίοδο. Παρά το κακό ποσοστό στο τρίποντο η ομάδα ήταν ανταγωνιστική ως το τέλος. Το κύριο στοιχείο που μας επηρέασε ήταν το αμυντικό ριμπάουντ.

Για τον τραυματισμό των Χρυσικόπουλου και Τέιλορ: «Τραυματίστηκε ο Τέιλορ στο 3ο λεπτό, έχει κάποιο πρόβλημα στο πόδι, θα δούμε. Ο Χρυσικόπουλος είχε πόνους στη μέση και για αυτό έμεινε εκτός».

Περισσότερα

Διαβάστε Ακόμη