Προς δημόσια διαβούλευση η μελέτη της Νέα Τούμπας

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

O αρχιτέκτονας, Τάκης Δούμας αποκάλυψε στο Metropolis 95,5 από Δευτέρα ή Τρίτη θα έχει τεθεί προς δημόσια διαβούλευση  ο φάκελος της Νέας Τούμπας και αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν την φετινή ΔΕΘ

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Έχει σταλεί ο φάκελος στις υπηρεσίες. Από Δευτέρα ή Τρίτη θα έχει τεθεί προς δημόσια διαβούλευση, από την στιγμή που παραλάβουν ταχυδρομικά τον φάκελο. Μπορεί ταυτόχρονα την Δευτέρα να γίνει και η ανάρτησή του στο σάιτ. Πριν την Έκθεση Θεσσαλονίκης θα έχει ολοκληρωθεί η διαβούλευση.

Ενδεχομένως αμέσως θα γραφτεί η εισήγηση που θα στείλει τον φακέλο παραπέρα. Τα ψέμματα τελείωσαν, μιλάμε για γήπεδο. Οι πολίτες θα δουν την μελέτη που περιλαμβάνει το ειδικό χωρικό, την υπογειοποίηση και τους περιβαλλοντικούς όρους. Είναι μελέτη 1.000 σελίδων. Θα μπορεί να την διαβάσει ο κάθε πολίτης».

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο