Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προπόνηση στη Γαλλία και στροφή στον Βόλο

Ο ΠΑΟΚ έχει γυρίσει ήδη σελίδα και έχει στρέψει την απόλυτη προσοχή του στο παιχνίδι κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος στο γήπεδο της Τούμπας. Η δουλειά μάλιστα για την επικείμενη αναμέτρηση ξεκίνησε επί γαλλικού εδάφους.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχικά 11αδα της μάχης με τη Λιλ έμειναν στο ξενοδοχείο. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν στο γήπεδο. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στην κυκλοφορία της μπάλας και παιχνίδι σε μικρό χώρο.Ο Μαντί Καμαρά υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική και θα υποβληθεί σε εξετάσεις αύριο για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Ο Τόμας Κεντζιόρα θα ακολουθήσει το απαραίτητο πρωτόκολλο μετά από το χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι και θα μείνει εκτός προπονήσεων μέχρι τη Δευτέρα.

Η αποστολή του Δικεφάλου επιστρέφει το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο (25.10) θα προπονηθεί στις 16:45.

paokfc.gr

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μιχαηλίδης νοκ άουτ: Επιστροφή μετά το νέο έτος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Τα νέα από την προπόνηση του ΠΑΟΚ δεν είναι ευχάριστα, καθώς ο Γιάννης Μιχαηλίδης θα χρειαστεί να περάσει από αρθροσκοπικό καθαρισμό στο γόνατο, κάτι που τον αφήνει εκτός δράσης για το προσεχές διάστημα.

Όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η προετοιμασία για τη μάχη με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας συνεχίζεται, με την τακτική να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν το απόγευμα της Παρασκευής (05.12) στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δουλειά στην τακτική και οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο.

Ο  Γιάννης Κωνσταντέλιας έβγαλε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ ο  Δημήτρης Πέλκας υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Ο  Γιάννης Μιχαηλίδης έμεινε εκτός προπόνησης και θα υποβληθεί το Σάββατο (06.12) σε αρθροσκοπικό καθαρισμό στο γόνατο.

Η ομάδα την παραμονή του αγώνα με τον Άρη θα προπονηθεί στις 16:45.

Περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ούτε σήμερα ο Κωσταντέλιας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Άρη (3/12, 21:30), με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να μην βρίσκεται ακόμη στο 100%.

Η σημερινή προπόνηση ξεκίνησε με ασκήσεις ενεργοποίησης και στη συνέχεια το τεχνικό επιτελείο επικεντρώθηκε στην τακτική της αναμέτρησης και στις στατικές φάσεις.

Ο Κωνσταντέλιας πήρε μέρος σε κομμάτι του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια συνέχισε με ατομικές ασκήσεις στο γήπεδο, ενώ ο Δημήτρης Πέλκας έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία.

Όπως συνηθίζεται το τελευταίο διάστημα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ανακοίνωσε αποστολή, με όλους τους διαθέσιμους παίκτες να βρίσκονται στη διάθεσή του ενόψει του αγώνα.

Περισσότερα

Διαβάστε Ακόμη